Dansk Boligbyg as

partner

Dansk Boligbyg a/s udfører bolig- og institutionsbyggerier samt renoverings-opgaver i hoved- og totalentrepriser.

Dansk Boligbyg a/s blev i 1998 etableret af Ole Rasmussen og Kristen Laursen. Virksomheden har siden starten gennemgået en kraftig udvikling og er landsdækkende efter etableringen af afdelingskontorer i Roskilde og Hobro i 2003, og i Odense i 2010. I 2018 flyttede Hobro-afdelingen til nye og større lokaler i Aalborg. I 2019 blev endnu en afdeling oprettet i Roskilde, og i 2020 tog begge Roskilde-afdelinger nyt domicil i brug i Trekroner, Roskilde.

Ejerkredsen blev udvidet den 7. juli 2008, da Dansk Boligbyg Medarbejderselskab ApS, stiftet af en kreds af medarbejdere, overtog 49 % af aktiekapitalen.

HOVEDENTREPRENØR – DU STARTER, VI AFSLUTTER

Som hovedentreprenør på dit byggeprojekt står vi for fagentreprenørerne, økonomien og selvfølgelig byggeriet. Det betyder, at du som bygherre har en højere grad af ansvar end ved en totalentreprise. Du skal f.eks. selv indhente alle godkendelser og stå for projektmaterialet. 

Herefter overtager vi det godkendte byggeprojekt, står for indkøb og styring af fagentreprenører og udførelsen af opgaven frem til aflevering. Vi indgår kontrakter med alle fagentreprenører, og holder styr på de økonomiske rammer for hovedentreprisen. Vi sørger også for, at tidsplanen bliver fulgt, at fagentreprenørernes arbejde koordineres, og at byggeriet står færdigt til tiden og lever op til de kvalitetsmæssige standarder.

Derfor skal du vælge Dansk Boligbyg a/s som hovedentreprenør:

  • Vi har årtiers erfaring som hovedentreprenør med 100-vis af gennemførte byggeprojekter
  • Vi har et stort og stærkt netværk af kompetente samarbejdspartnere i byggebranchen 
  • Vi bygger ALTID på stærke værdier, som du kan læse mere om her
  • Fokus på gennemsigtighed hvad angår økonomi, materialevalg arbejdsmiljø mv.

Se eksempler på byggeprojekter, hvor vi har fungeret som hovedentreprenør her:

TOTALENTREPRENØR – ENTREPRISE FRA A-Z

Med Dansk Boligbyg som totalentreprenør er dit projekt i trygge hænder.
Fra opstart af projektet, over første spadestik til det færdige byggeri står klar til aflevering. Vi hyrer de bedste arkitekter, ingeniører og evt. øvrige rådgivere ind på projektet gennem vores store netværk i byggebranchen. Vi håndterer aftaler med leverandører og fagentreprenører, og styrer projektet, økonomien og dets udførelse. Alt sammen din garanti for, at dit byggeri udføres inden for de aftalte rammer – til den aftalte økonomi og tid. 

Derfor skal du vælge Dansk Boligbyg a/s som totalentreprenør:

  • Vi har årtiers erfaring som totalentreprenør med 100-vis af gennemførte byggeprojekter
  • Vi har et stort og stærkt netværk af kompetente samarbejdspartnere i byggebranchen 
  • Vi bygger ALTID på stærke værdier, som du kan læse mere om her
  • Fokus på gennemsigtighed hvad angår økonomi, materialevalg, arbejdsmiljø mv.

Se eksempler på byggeprojekter, hvor vi har fungeret som totalentreprenør her:

PARTNERE

BASE Erhverv as
Dansk Boligbyg etablerede 1. februar 2003 virksomheden
Base Erhverv as, som udfører erhvervsbyggeri i hoved- og totalentrepriser.
Virksomheden er to gange kåret som Gazelle-virksomhed.

VORES SPIDSKOMPETENCE - ER DIT ERHVERVSBYGGERI!

BASE Erhverv as deltager gerne allerede fra idéfasen, hvor stor erfaring fra adskillige erhvervsbyggerier udnyttes til optimal gennemførelse af enhver byggesag teknisk og økonomisk.

Vores spidskompetencer er total- og hovedentrepriser med et højt serviceniveau, hvor vi har stor erfaring inden for mange typer af erhvervsbyggerier.

BASE Udvikling as
BASE Ejendomsudvikling as tilbyder fremsynede virksomheder en enestående mulighed for at etablere sig i Erhvervsbyen Horsens Syd, en ny erhvervspark med attraktiv beliggenhed tæt på motorvej E45 og Vestvejen.

EUD as
Nystartet med erfaring til at bygge stort

EUD A/S er grundlagt september 2016. Selskabet er ejet af Dansk Boligbyg Holding og Dansk Boligbyg Medarbejderselskab ApS.
Simon Issing Nielsen er selskabets direktør, og har mere end 10 års erfaring i projektudvikling inden for retail, bolig og erhverv.
Simon har arbejdet som projektudvikler i det tidligere IBI Danmark A/S, Sjælsø Gruppen og senest MT Højgaard A/S. 

Lokalt samarbejde
Bygge- og renoverings-opgaverne gennemføres med hjælp fra hovedsagelig lokale, dygtige og stabile fagentreprenører. Og ved totalentrepriser tilknyttes lokale arkitekt- og ingeniørfirmaer.

I perioden 2010-2012 har Dansk Boligbyg a/s opført i alt 227.655 m2 etageareal – fordelt på 51 projekter, som omfatter almene boliger, plejehjem, institutioner og skoler.

Flere artikler fra Dansk Boligbyg as

Anton Nørgaard, adm. direktør, CEO i...

Der var torsdag den 4. november velbesøgt rejsegilde på...

Dansk Boligbyg er i en omvendt licitation blevet kåret som...

...

Boligselskabet Civica's ”Stjernegården” er opført i 1951, og beliggende på Ejbygade i den sydøstlige del af Odense. "Stjernegården" indeholder i dag 109 boliger, som...