Om www.byggeplads.dk

Ved du hvad der foregår i den danske byggebranche?

Det gør vi … Hold dig orienteret på www.byggeplads.dk, Danmarks største website for byggeprojekter og løsninger inden for byggebranchen

Nyheder

Seneste nyt om branchen og dens virksomheder, produktnyheder og debatartikler. Abonnér på RSS, så du hele tiden er opdateret med nyheder.

Byggerier

Unik præsentation af større og aktuelle byggeprojekter skrevet af professionelle journalister og arkitekter med stor indsigt, og fotograferet af erfarne og dygtige arkitekturfotografer.

Temaer

Bliv fagligt informeret og inspireret af vores fokuserede temasektioner – lige fra beton, tagmaterialer og stål til hospitaler, skoler og sportsbyggeri. Her får du både bred og dyb viden på www.byggeplads.dk.

Virksomheder

Mød firmaerne bag byggerierne, og følg med i, hvad dine konkurrenter går og laver – eller find leverandøren til dit næste prestigeprojekt.

Events

Følg med i de kommende begiven­heder i bygge- og indretnings­branchen. Tjek eventkalenderen for, om der er en relevant messe, udstilling eller konference, som du ikke bør gå glip af.

Nyhedsbrev

Helt gratis og ind af den elektroniske postkasse kan du 10-12 gange årligt modtage vores populære nyhedsbrev med aktuelt nyt om bygge- og indretningsbranchen. Abonnér gratis på www.byggeplads.dk.

Firmafakta

Unik præsentation – læs mere om virksomheden samt se relaterede nyheder, hvilke byggerier, virksomheden har været med på, events, der har at gøre med virksomheden.

Virksomhedsprofil

Med en profil er der mulighed for at gå i dybden, når læseren for alvor skal have indsigt i virksomhedens forretningsgrundlag, mål, ambitioner eller produktion, produktudvikling og løsninger.

Eventkalender

Markedsfør dine events på www.byggeplads.dk’s eventkalender … udstillinger, messer, foredrag, konferencer, konkurrencer og prisuddelinger.