Saint-Gobain Ecophon A/S

partner

Ecophon producerer lydabsorberende produkter af glasuld, der komplementerer moderne akustikdesign. Vi har Europas største produktprogram inden for akustik og udvikler lydisolerende produkter til både loft og vægge, som reducerer ekko og minimerer baggrundsstøj. 

Vi kan tilbyde et udvalg af akustiklofter, frithængende flåde og vægpaneler. Kræves der en løsning med direkte montage af paneler til absorbering af lyd, har vi ligeledes forskellige løsninger. 
Bliv inspireret og find en løsning

Lyd, lys, ventilation – én løsning
Ecophons lyddæmpende lofter giver ikke bare den optimale akustik, de kan også bidrage til den optimale ventilation.
Alle vores akustikplader kan nemlig uden ændringer skabe diffus ventilation over hele rummet. Det er en løsning, der fylder betydeligt mindre end de traditionelle rørsystemer og samtidigt kan skifte mere luft uden generende træk og støj. Og så er løsningen usynlig, billigere og mere bæredygtig både at anlægge og i daglig drift.

Og belysningen kan integreres i selvsamme løsning. EXTEND, som er et lineært spor udviklet til Ecophons sortiment af akustiklofter, er et U-profil i aluminium, der samler alle lamper og tekniske komponenter i en plug & play-loftløsning. Den giver med sin samlede funktion en stor frihed til at lave det ultimative loft, hvor både akustik, ventilation og belysning er integreret.
Læs mere omkring ventilationsløsningen
 

Vi yder rådgivning og sikrer et grønt byggeri
Vi er med i hele byggeprocessen og sikrer bygherre, arkitekt og entreprenør simulerede lydmiljøer, effektiv og kompetent rådgivning, montagesikkerhed og kvalitet. Samtidig er vi at finde ude på byggepladsen for at rådgive omkring løsningerne og vejlede i forbindelse med opsætningen.

Certificeringsprogrammer til grønt byggeri er blevet vigtige værktøjer til at fremme og belønne socialt og miljømæssigt ansvar. Ved at vælge Ecophons løsninger får du en lang række point til din DGNB-, LEED- og BREEAM-certificering.
Dette er bl.a. muligt, fordi Ecophons absorbenter fremstilles med minimal brug af kemikalier. Udledningen ligger derfor langt under lovkravene, og materialerne lever let op til selv de skrappeste certificeringer. Derudover består pladerne af glasuld, hvor bindemidlet er plantebaseret. Der tilsættes ingen formaldehyd.
Information omkring certificeringer og EPD'er

Miljødeklarationer
Vi har EPD’er på alle vores produkter og systemer, som er frit tilgængelige på vores hjemmeside.