Bydelscenter Kokkedal

:
september 2013

Produktionsanlæggene fra Coloplast er fjernet og har givet plads til en Føtex på 3.700 kvm og en Rema 1000 på 1.225 kvm, Egevangen 4 i Kokkedal.

Midtjysk Køleservice A/S har leveret køle/fryserum til Føtex, mens der til Rema 1000 er leveret et komplet køleanlæg samt køle/fryserum, som vist her.

Midtjysk Køleservice A/S har leveret køle/fryserum til Føtex, mens der til Rema 1000 er leveret et komplet køleanlæg samt køle/fryserum, som vist her.

previous next

Butikker sat på køl af erfaren jyde

Det nye bydelscenter i Kokkedal med Føtex og Rema er placeret på Coloplasts gamle produktionsareal – køleanlæg og køle/fryserum er udført af Midtjysk Køleservice A/S

Byggefakta

Bydelacenter Kokkedal
Egevangen 4
2980 Kokkedal
Danmark

Bygherre:
Rema Ejendom Danmark A/S
Bygherrerådgiver:
Dansk Butikstjeneste A/S
Arkitekt:
Sahl Arkitekter A/S
Totalentreprenør:
Entreprenør Erling Jensen A/S
Ingeniør:
Niras A/S
Areal:
5500 kvm.
Byggesum: 
90 mio. kr.
Byggeperiode:
juni 2012 - juni 2013

En massiv udflytning af produktion til Kina og Ungarn hos danske Coloplast har ført til, at adressen Egevangen 4 i Kokkedal har været ledig til andre formål – og det er blevet til fordel for lokal detailhandel.

Rema Ejendom Danmark har således etableret et nyt bydelscenter i Kokkedal med et butikscenter i et plan på i alt 6.500 kvm, indeholdende en Føtex, en Rema og to mindre butikker samt en restaurant. Årstiderne Arkitekter har udarbejdet skitseprojektet. Niras A/S er tilknyttet som ingeniør, mens arkitekturen varetages af Sahl Arkitekter A/S. Entreprenør varetager totalentreprisen.

Efter kundens ønsker

De to velkendte butikskoncepter har valgt Midtjysk Køleservice A/S til at sætte dem på køl, forstået på den måde, at der til Føtex er leveret køle/fryserum til Føtex butikken, mens der til Rema 1000 er leveret et komplet køleanlæg samt køle/fryserum.

- Køle/fryserummene er fra fabrikken Smeva, en hollandsk kvalitetsproducent. Alle rum bliver produceret efter kundens ønsker og mål. I Rema 1000 har vi også leveret komplet køleanlæg, som vi har designet og udviklet til Rema 1000. Dette køleanlæg kobles på alle butikkens køle/frost møbler og har indbygget overvågning, så kan vi via vores iPad/computer se butikkens temperatur og lignende på alle dens køle/frost-møbler, fortæller Kim O. Hansen fra Midtjysk Køleservice A/S.

Landsdækkende

Virksomheden har godt nok adresse i Fredericia, men opererer over hele landet.

- Vi arbejder jo som underleverandører til en række entreprenører, og de har vel haft så gode erfaringer med os, at vi løbende har fået en række opgaver, uanset hvor i landet – vi har faktisk været landsdækkende siden 1959 og har da også en serviceafdeling på tre mand i Holbæk, fortæller Kim O. Hansen.

Virksomheden følger således med som leverandør til de enkelte butikskæder – som f.eks. Rema 1000, hvor virksomheden servicerer omkring 100 af dem over hele landet. Til Rema 1000-kæden er der i øvrigt leveret og installeret 60 DX køleanlæg og co2 køleanlæg, ligesom der er leveret og monteret 50 klimaanlæg i forskellige størrelser.

Sider

Andre byggerier i Byggeplads.dk 2013 nr. 4

Ungdomsbolig

Beddingen

Studieluksus på bedding

Kontorhus

Buddingevej

Et smidigt hus til tekniske hjerner

Butikscenter

Bydelscenter Kokkedal

Butikker sat på køl af erfaren jyde

Bolig

Danmarksgrunden

Det alment særlige

Hotel og konference

Ecco Conference Centre

Arkitektonisk perle med bæredygtige værdier

Hotel og konference

Hotel Nyborg Strand

75 hotelværelser med udsigt

Ungdomsbolig

Idrætsbyen

En bydel for unge

Ungdomsbolig

Ramblaen

Spansk præg på Aalborg

Bolig

Solgården

Gamle boliger i ny indpakning

Domicil

Syd Energi

Rekordernes domicil

Ungdomsbolig

Østerbro Brygge

Kontraster på bryggen