Super Dæk Service

:
april 2012

Også lastbiler får lynhurtigt vinterdækkene på i den store hal for alle typer lastbiler, trucks, entreprenørmaskiner med mere.

Receptionen er lyst og venligt indrettet. Rum a/s har tegnet dækkædens syv seneste centre.

previous next

Effektiv logistik er vejen frem

Super Dæk Services nyeste center er opført, hvor kunderne er, og kan levere hurtig og professionel service til alle

Byggefakta


Logistikparken 26
8220 Brabrand
Danmark

Bygherre:
Nordisk Dæk Import
Arkitekt:
Rum A/S
Hovedentreprenør:
Base Erhverv Entreprenør as
Ingeniør:
Oluf Jørgensen A/S
Areal:
3200 kvm.
Byggesum:
Ønskes ikke oplyst
Byggeperiode:
marts 2011 - oktober 2011

Logistikparken ved Århus’ vestlige motorvej er et transportcenter med store fragtfirmaer på række og tilhørende servicevirksomheder relateret til de ca. 5.000 lastbiler, der kører igennem området hver dag. Udover synshal og tankstation har området nu også et dækcenter med værksted.

Super Dæk Service har åbnet center nr. 59, som er det fjerde center i Århusområdet, i oktober i år. Som det eneste sted i Århus kan man her servicere de ekstra lange modul-vogntog, der ikke må køre ind i byerne. Men lastbiler, trucks og entreprenørmaskiner generelt er der god plads til at servicere, og naturligvis dæk på lager i alle størrelser. Til personbiler har centret derudover et stort dæklager og ‘hotelplads’ til 4.000 sæt kundehjul.

Personbilerne er der ligeledes god plads til med otte porte, og det er ikke blot et hurtigt dækskifte, men også olieskift eller mekaniske reparationer, der foretages her. Det nye Super Dæk Service ligger desuden mellem mange store arbejdspladser og motorvejskrydset, hvorfor man forventer en tilstrømning af kunder i nærområdet eller kunder på farten.

Overskuelig struktur

Med sans for kundernes behov  har dækkæden fokuseret på at kunne levere en hurtig og effektiv service, mens kunderne venter, og logistik er dermed et afgørende parameter i bygningens struktur.

Centret fremstår meget enkelt i sort beton med tydelig markering af porte og indgang for kunderne. Midt i bygningen ligger indgangen i et pænt indrammet toetagers glasparti med solafskærmende lameller ved førstesalens kontor og medarbejderkantine.

Receptionen med kundelounge i stueetagen er indrettet overskueligt og indbydende med kig ind til henholdsvis værksted for personbiler/varevogne og lastbiler/trucks. Glasdørene til værkstederne går automatisk op, og man får et indblik i et velordnet og moderne værksted. Organiseringen med en central reception med bagvedliggende dæklager og de to værkstedshaller på hver side virker overskuelig og logisk.

Medarbejderne kan holde pause og klæde om ovenpå, hvor der også er anbragt et stort ventilations-/udsugningsanlæg.

Fokus på arbejdsmiljø

Det nye dæk- og servicecenter er bygget på bare syv måneder. Et team af rådgivere og leverandører har nu sammen opført syv Super Dæk Service-afdelinger rundt om i landet, og selvom de alle er lokalt tilpasset, har det naturligvis givet en effektiv byggeproces.

Sider

Andre byggerier i Byggeplads.dk 2011 nr. 6

Skole

Broskolen

Broskolen klædt på til fremtiden

Domicil

Energinet.dk

Lavenergiens fanebærer

Sport

Gigantium Svømmehal

Bølgegang i badet

Hotel og konference

Hotel Grand Park

Komfort i topklasse ved det 19. hul

Ungdomsbolig

Malterigården

Ungdomsboliger i spændende bymiljø

Bolig

Pilevangen

Grøn æstetik i alment boligbyggeri

Bilhus

Super Dæk Service

Effektiv logistik er vejen frem

Skole

Tagensbo Skole

Kulturkraftværket

Bolig

Ternelunden

Boliger med grafisk udtryk

Kontorhus

Torvebyen

En ny by midt i den gamle by

Plejecenter og genoptræning

Vestervang Aarhus

Pleje i smuk parkbebyggelse

Domicil

Videnscenter Thy-Mors

Udsigt viden om

Uddannelsescenter

VUC Sønderjylland

Bynært studiemiljø