Beddingen 7

:
marts 2019
Beddingen 7 - stue

Lejlighederne er indrettet med bryggers samt en voksenafdeling med soveværelse, walk-in-closet og eget badeværelse. Foto: Home.

Beddingen 7 - udsigt

Ejendommen har en placering med frit udsyn til Østre Havnebassin, som kan nydes fra de store altaner. Foto: Home.

Beddingen 7 - karnapper

Karnapperne er beklædt med behandlede aluminiumsplader, mens den resterende facade er muret op i blødstrøgne teglsten.

Beddingen 7 - altaner

Det er muligt at omdanne en stor del af altanen ud mod Østre Havnebassin til en udestue ved at trække et afskærmende glasparti for.

Beddingen 7 - facade

Som ønsket af kommunens planlæggere er den nye bydel på Østre Havn opført med en høj fortætning, der allerede har givet den tilnavnet ”Little Manhattan”. Men det gælder dog ikke Beddingen 7, hvor der er store friarealer og masser af luft omkring bygningen.

previous next

Luksuslejligheder på første parket

Med luft omkring bygningen og en optimal beliggenhed ved havnebassinet bliver iscenesættelsen af nyt high-end byggeri på Østre Havn i Aalborg ikke bedre

Byggefakta

Beddingen 7
Beddingen 7A-7B
9000 Aalborg
Danmark

Bygherre:
Frederikshavn Maritime Erhvervspark A/S, TK Development A/S
Arkitekt:
Norconsult A/S
Totalentreprenør:
Arne Andersen Vrå A/S
Ingeniør:
Sweco Danmark A/S
Areal:
7000 kvm.
Byggesum: 
100 mio. kr.
Byggeperiode:
juni 2017 - december 2018

Østre Havn er uden sammenligning det mest spændende byudviklingsområde i Aalborg i disse år. På det gamle havneareal, der centrerer sig omkring Østre Havnebassin og strækker sig ind over Aalborg Værfts tidligere arealer, er byggeaktiviteten endog meget høj.

Med enkelte undtagelser er de gamle kornsiloer, foderstofpakhuse og værftsbygninger brudt ned, og på området er en helt ny bydel i færd med at skyde op. En af de flittigste aktører på Østre Havn er ejendomsudvikleren TK Development A/S, der har været med, lige siden omdannelsen af området gik i gang.

Firmaets realiserede projekter på Østre Havn omfatter blandt andet det imponerende Stuhrs Brygge på begge sider af værftets tidligere tørdok – forbundet med glaspassager henover dokken, Alfa Lavals elegante og stilrene domicil og senest udlejningsejendommen Havnehus 1, placeret på bedste beliggenhed lige ned til Østre Havnebassin.

Nu har TK Development færdiggjort endnu et byggeri på Østre Havn. Det drejer sig om Beddingen 7, der er beliggende på Aalborg Værfts tidligere arealer på havnebassinets østside. Byggeriet er udført i et fællesejet selskab med Frederikshavn Maritime Erhvervspark, hvor de to parter hver ejer 50 procent.

Beddingen 7

Beddingen 7 omfatter 43 ejerlejligheder fordelt på 11 etager og to opgange, og dertil kommer 800 kvm kælder med 37 p-pladser. Byggearbejdet er udført som totalentreprise af Arne Andersen Vrå A/S, og rådgivningsydelserne er varetaget af Norconsult-Skovhus Arkitekter A/S og Sweco Danmark A/S.

– Sammen med Frederikshavn Maritime Erhvervspark har vi været med på udviklingen af Østre Havn siden år 2000, fortæller afdelingsleder Poul Siig fra TK Development.

– Vi igangsatte byggeriet af Beddingen 7 i forsommeren 2017, og Arne Andersen Vrå kunne allerede aflevere det færdige byggeri før jul 2018. Projektet er et resultat af den store efterspørgsel, der har manifesteret sig, efter at lokalplanen åbnede op for boligbyggeri på Østre Havn.

Poul Siig betegner Beddingen 7 som et high-end byggeri. Ejendommen rummer lejligheder i en størrelse fra 136 kvm og op til 220 kvm. Adgangen sker med en elevator, der kører direkte op til hoveddøren. I alle lejligheder er der gipslofter med akustik, plankegulve og køkkener fra Unoform. Desuden er lejlighederne indrettet med bryggers samt en voksenafdeling med soveværelse, walk-in-closet og eget badeværelse. Alle hvidevarer er af mærket Miele.

Første parket

Beddingen 7 er beliggende på første parket med frit udsyn til Østre Havnebassin fra lejlighedernes stuer og altaner. En stor del af altanen kan omdannes til en udestue ved at trække et afskærmende glasparti for. Med udformningen ønsker Norconsult-Skovhus Arkitekter at trække miljøet omkring Østre Havnebassin helt ind i boligen, så overgangen mellem ude og inde nærmest bliver ophævet.

På ejendommens modsatte side er der fra lejlighedernes værelser udgang til en mindre altan. Facaden er muret og holdt i blødstrøgne teglsten, der står godt til de behandlede aluminiumsplader, der er monteret øverst på facaden og på bygningens karnapper.
– Vi begyndte salget af lejlighederne, mens de endnu var på projektstadiet, og lige fra starten var interessen for dem stor, fortæller Poul Siig.

Sider

Andre byggerier i Byggeplads.dk 2019 nr. 1

Bolig

Beddingen 7

Luksuslejligheder på første parket

Offentlige kontorer

Blixens

Husly og hjerterum

Domicil

Danespo

Domicil i funkis-look

Hotel og konference

Hotel Ottilia

Dobbeltseng i guldalderen

Bolig

Kalvebod Huse

En bybolig på landet

Bolig

Kromografen

Det Hvide Hus

Ungdomsbolig

Nordhavnen

Farvel til resorter

Bolig

Scherfigs Have

Klassisk coolness i mørk tegl

Bolig

Siloen

Genfortolket silo

Bolig og butik

Slotsarkaderne

Generationsbyggeri i shoppingcenter

Bolig

Stadionkvarteret, 4.etape

Boligbyggeri er blevet ungt igen

Butik

Tavleholmsvej

Udfordrende vokseværk og facadeløft

Bolig

Terrassehusene

Terrasser i vandkanten

Bolig

Trianglen

Skarpvinklet etagebyggeri med havneudsigt