Fransk entreprenørmesse med stor tyngde

Over 1.000 mærker deltager på den franske bygge-og entreprenørmesse Intermat, der finder sted 20. – 25. april 2015 i Paris

Over 1.000 mærker deltager på den franske bygge-og entreprenørmesse Intermat, der finder sted 20. – 25. april 2015 i Paris, så det bliver en messe med stor tyngde for byggefolket der gerne vil se på tungt materiel til byggeri og anlægsarbejde.

Den franske bygge-og entreprenørmesse Intermat har formået at samle de ledende aktører på markedet og tæller nu mindst 38 af verdens 50 største virksomheder inden for bygge- og anlægsbranchen blandt sine udstillere – bl.a. CNH Industrial, Doosan, Hitachi Construction Machinery, Hyundai Heavy Industries, JLG, John Deere, Kobelco Construction Machinery, Komatsu, Kubota, Liebherr, Liugong, Sany, Shantui, Terex, Volvo Construction Equipment, Wirtgen Group, Wacker Neuson og Zoomlion/Cifa.

Samlet betonbranche

En af de helt store events på INTERMAT er World of Concrete (WOC), der kommer til Europa for første gang. WOC Europe har til formål at samle hele betonbranchen fra Europa og de fransktalende lande i Mellemøsten og Afrika. Produktudbuddet omfatter alt lige fra materialer, produkter og tilsætninger til dekorativ beton, beklædning og pudsning, engineering og services. WOC Europe, der lanceres under mottoet ”Be Concrete”, vil være at finde ved indgangen til hal 7, og der vil ligeledes blive afholdt demonstrationer uden for hal 7, fortæller. Lotte Christensen, Promosalon Danmark, der repræsenterer messen på det danske marked.

Om Intermat

Intermat 2015 arrangeres af S.E. INTERMAT, CISMA, SEIMAT, franske brancheorganisationer inden for bygge- og anlægsindustrien og Comexposium, Frankrigs førende messearrangør.