Bliv partner

Har du noget at fortælle byggebranchen?

Bliv partner på www.byggeplads.dk – og kom i kontakt med 20.000 læsere hver måned på Danmarks største website målrettet byggebranchen

Er du arkitekt, ingeniør, håndværker, entreprenør eller leverandør til byggebranchen. Eller vil du blot have folk i byggebranchen i tale? Så læs videre …

Som partner på www.byggeplads.dk får du mulighed for at skrive egne nyheder, der bliver bragt på www.byggeplads.dk på lige fod med vores journalisters. Hvis du vil promovere jeres nye hegn, app, sikkerhedssko, kontormøbel, eller cementblanding, præsentere jeres nye medarbejder, invitere til et arrangement, eller bare har en god nyhed om dit firma, er partnerskabet en fantastisk mulighed for at blive set af de rigtige øjne.

Sparring til tekster og billeder

Er du bange for at betale for noget, du ikke får brugt? Så kan vi hjælpe dig godt i gang!

Vi kan assistere med alt fra upload af færdige tekster, til udarbejdelse af artikler på baggrund af sparring (telefon eller mail) - samt billedredigering m.m.

Ring og hør nærmere.

Derudover indeholder et partnerskab på www.byggeplads.dk også en lang række andre attraktive fordele:

Partnerskabsfordele

  • Du kan oprette en virksomhedsprofil med billede, kort, logo og frit profiltekst. Alle dine artikler linker automatisk til denne profil – og hvis dit firma har været involveret i et af vores mange byggeprojekter eller omtalt i vores nyheder, bliver der automatisk oprettet links begge veje.
  • Du kan publicere artikler i 4 forskellige kategorier direkte på sitet. Generelle nyheder, produktnyheder, navnestof og events - så der er masser af muligheder, for at synliggøre din virksomhed. Artiklerne publiceres på lige fod med vores øvrige redaktionelt indhold.
  • Du har mulighed for eksponering via vores nyhedsbrev og facebook-side - redaktionen vælger relevante artikler ud.
  • Gratis support inkluderet.

Store rabatter

Lyder det spændende? Så udfyld formularen nedenfor - og bliv ringet op af en af vores konsulenter.

– eller skriv til ks@byggeplads.dk

Vi opretter straks en konto til dig, og så er det bare at gå i gang!

 

Ring mig op
En af vores sælgere vil ringe dig op hurtigst muligt for en uforpligtende samtale om fordelene ved partnerskab for netop din virksomhed.
CAPTCHA
Dette spørgsmål er til for at sikre du er et menneske og ikke en spamrobot.
8 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.