Byggerimessen udsat til 2023

Danmarks største byggerimesse fra den 1. til 4. marts 2022 udskydes til den 21. til 24. marts 2023.

- Vi havde virkelig set frem til igen at samle byggeriets fagfolk i Fredericia. Men vi kan ikke afvente yderligere udvikling og har derfor af hensyn til både udstillere og besøgende udskudt Byggeri-messen til 2023, siger adm. direktør Palle Thomsen fra Danske Byggecentre, der arrangerer messen.

Dermed udskydes Danmarks største byggerimesse fra den 1. til 4. marts 2022 til den 21. til 24. marts 2023.

- Smittetallene er tårnhøje, og der er for indeværende ingen sikre fremskrivninger af smittespredningen, der tilsiger en afmatning. Vi kan derfor ikke forpligte os selv, udstillere og vores byggecentre, der arrangerer busture for kunder til messen, til at afholde Byggeri'22 i marts som planlagt. Men vi er glade for allerede at have en ny dato på plads, siger Palle Thomsen videre.

Dermed følger Byggeri'22 en række andre messer i Europa, der grundet stigende smittetal og nye restriktioner har udskudt deres afholdelse.

Danske Byggecentre følger som udgangspunkt altid sundhedsmyndighedernes indstillinger og vejledninger. Det gælder også nu, hvor Epidemikommissionen indstiller at lukke blandt andet messer.

- Vores første prioritet er at kunne garantere de besøgendes helbred og sikkerhed, men vi udskyder altså også af respekt for og hensyn til udstillernes involvering og investering frem mod Byggeri-messen, siger Palle Thomsen, der understreger, at Messe C i Fredericia allerede er booket d. 21. til 24. marts til Byggeri'23.