Fischer Lighting henter ny salgsdirektør

Belysningsvirksomheden Fischer Lighting ansætter Torben Petersen som ny CSO

Belysningsvirksomheden Fischer Lighting ansætter Torben Petersen som ny CSO. Ansættelsen sker som et naturligt led i Fischer Lightings fortsatte vækstrejse, hvor omsætningen i 2023 er vokset med mere end 30 procent sammenlignet med 2022, og forventningerne til 2024 er endnu større.

Fischer Lighting udvikler bæredygtige, unikke og smukke belysningskoncepter og lamper, som bl.a. er fremstillet af kasserede lysarmaturer, fiskenet og plastflasker. I 2023 har efterspørgslen nået nye højder, og nu opruster man til yderligere vækst via ansættelsen af Torben Petersen som ny CSO (Chief Sales Officer). Et oplagt valg, siger CEO hos Fischer Lighting, Bente Priess Andersen:

”Det er store ord at tale om den perfekte rekruttering, men det mener jeg er tilfældet med Torben. Han har stor forretningsforståelse, kunderne har tillid til ham, han brænder for den bæredygtige agenda, og så er han en vellidt kollega med værdierne i orden,” siger Bente Priess Andersen. 

Salg der gør en forskel

Torben har arbejdet med salg på strategisk og operationelt niveau i mere end 25 år. Før han kom til Fischer Lighting, var han i mange år salgsdirektør hos Axlab, som leverer avanceret udstyr til hospitaler og laboratorier. Den gode sag har altid været i centrum, og netop derfor var springet til Fischer Lighting også ligetil, fortæller den nye CSO i Fischer Lighting:

”Det betyder meget for mig, at jeg kan være med til at gøre en forskel, og det er i allerhøjeste grad muligt hos Fischer Lighting, hvor man så målrettet og kompromisløst arbejder på at gøre bæredygtig og upcyclet belysning til det oplagte valg. Samtidig tiltaler det mig, hvordan Fischer Lighting tager ansvar i selve produktionen, der foregår på sociale værksteder rundt om i Danmark af mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, ligesom man har stort fokus på den menneskelige trivsel, som god belysning skaber,” siger Torben Petersen.