Nordbygg udsat til september

Efter den svenske regerings beslutning om at begrænse offentlige samlinger, vil Nordbygg blive flyttet frem og til september 2020 i stedet for 21.-24. april

Efter den svenske regerings beslutning om at begrænse offentlige samlinger, vil Nordbygg blive flyttet frem og til september 2020 i stedet for 21.-24. April, som tidligere planlagt.

Nordbygg er Europas største mødested for bygge- og ejendomsbranchen og tiltrækker omkring 50.000 besøgende hvert andet år fra byggesektoren i Sverige, men også fra resten af ​​Skandinavien, Baltikum og Europa.

- Sikkerheden for vores udstillere og besøgende er vores højeste prioritet. Vi ønsker at give messen de bedste betingelser, der skal implementeres senere, og nu arbejder Stockholm Fair med at flytte hele den gigantiske begivenhed til slutningen af ​​september, siger Peter Söderberg, projektleder hos Nordbygg.

– Der er mere end 800 udstillere og omkring 50.000 besøgende, der skal planlægge igen. Til al logistik omkring bolig, transport, mad, drikke og udstyr til alle disse mennesker. Mange aktører er berørt, og vi vil gøre vores yderste for at minimere skaden, siger Peter Söderberg. Stockholmmessen vender tilbage med mere information til udstillere og besøgende så hurtigt som muligt.