Nordbygg med ekstra fokus på branchens fremtidige udvikling

Nordbygg inviterer til flere scener med fyldte programmer med indhold for alle besøgende, men der vil være lidt ekstra fokus på tech og branchens fremtidige udvikling

Restriktionerne er sluppet og ingen er gladere end os – nu får vi endelig set hinanden til årets vigtigste byggemøde, lyder det fra Nordbygg-messen. Nordbygg inviterer til flere scener med fyldte programmer med indhold for alle besøgende, men der vil være lidt ekstra fokus på tech og branchens fremtidige udvikling.

En helt ny afdeling kaldet Innovationsarenaen får sit eget lokale hos Nordbygg.

- Innovation og udvikling har altid været i centrum for Nordbygg. Mange udstillere gemmer deres lanceringer kun for Nordbygg. Derfor føles det naturligt med en investering, der frigiver startups, og hvor vi taler om fremtidige ideer og ny forskning, der kan skabe fordele i den offentlige byggebranche, siger Peter Söderberg, projektleder for Nordbygg.

Bæredygtighed er også i fokus, når Nordbygg åbner op og et første skridt til gradvist at forbedre branchen i bæredygtighed staves klimadeklarationer. I de seneste Nordbygg Talks diskuteres klimadeklarationer fra to forskellige perspektiver. Vi møder Alexander Landborn, grundlægger af ClimateWorks og Johan Bengtsson, advokat hos Foyen Advokatbyrå.

Tilbagevendende udstillere

Hikoki er det yngste mærke blandt de store værktøjsleverandører i dag. Det er fire år siden, at det velkendte Hitachi Power Tools skiftede navn til Hikoki Power Tools. Joakim Berg, produktchef hos Hikoki Power Tools, har været i Nordbygg flere gange før, både på vegne af Hikoki og tidligere arbejdsgivere.

- Der er stadig mange slutbrugere, der ikke kender vores nye identitet, at formidle den bliver et hovedfokus for Nordbygg 2022. Vi glæder os rigtig meget til dialogen med vores kunder, især med dem, der bruger vores værktøjer. Nordbygg 2022 kan være en frisk start for branchen, siger Joakim Berg, produktchef hos Hikoki Power Tools.

Nomineret til Nordbyggs Guldmedalje

Et tilbagevendende og værdsat indslag på messen er Nordbyggs Guldmedalje, en konkurrence hvor prisen uddeles til årets mest innovative produktnyheder 2022. I år kåres en vinder blandt 10 nominerede produktnyheder, alle udvalgt blandt mere end 100 produkter offentliggjort i Byggkatalogens nyhedsdækning i 2021.

Alle nomineringer vil blive præsenteret løbende på Byggkoll og på Nordbyggs hjemmeside en gang om ugen frem til messen den 26.–29. april. De to første nominerede produkter er allerede præsenteret, som du kan læse mere om her!