Messe-udstillere udsættes for betalingsfælder

Danske Byggecentre advarer udstillerne på Byggeri`23 mod useriøse og udenlandske firmaer, der forsøger sig med fusk

Udstillere til messen Byggeri`23 udsættes i øjeblikket for useriøse fusker-firmaer, der forsøger at lokke dem i betalingsfælder. Danske Byggecentre, der er arrangør af Byggeri`23 advarer stærk herimod.

-I øjeblikket modtager udstillere breve fra firmaet Fairs & BUSINESS. Danske Byggecentre samarbejder ikke med dette firma og opfordrer til at man ikke svarer på deres henvendelse, skriver Danske Byggecentre således på messens hjemmeside og fortsætter:

Brancheforeningen oplever at udstillere modtager e-mails fra EU Business Register med samme fremgangsmetoder, som de andre firmaer. Danske Byggecentre opfordrer alle udstillere til IKKE at indgå en skriftlig aftale med en lang række firmaer men navns nævnelse. det omfatter:

1) Det østrigske firma Construct Data Verlag AG (The Fair Guide), som driver internetportalen www.fair-guide.com.

2) Det mexicanske firma Commercial Online Manuals, som via firmaet Expo – Guide i Tyskland driver websitet www.expo-guide.com

3) Event•Fair, der driver siden www.eventandfair.org

4) International Fairs Directory

5) Fairs & BUSINESS, baseret i Madrid (www.fairs-business.com).

6) Exhibitors Network, www.exhibitorsnet.com – updating and confirming your data

7) Eller andre lignende firmaer

Danske Byggecentre skriver videre, at firmaerne Construct Data Verlag AG, Expo-Guide, Event•Fair, Fairs & BUSINESS og International Fairs Directory sender med jævne mellemrum skriftlige tilbud om optagelse/annoncering på deres internetportal til udstillere, som har deltaget på BYGGERI i Fredericia. Disse firmaer beder udstillerne om deres oplysninger for at fortsætte med at fremstå på deres udstillerliste. Det har vist sig, at udstillere, der har underskrevet og returneret skemaet, er blevet opkrævet op mod 25.000 kroner for 3 års optagelse på internetportalerne. Brancheforeningen advarer derfor stærkt imod og fremhæver, at foreningen på ingen måde samarbejder med de pågældende firmaer.

Mere om messer her