Nordbygg bliver digitalt i april

Nordbygg Talks er et nyt digitalt forum arrangeret 20. - 23. april 2021, arrangeret af Nordbygg med partnere

Den 20. - 23. april er det tid for Nordbygg Talks at åbne sine digitale døre. Som et springbræt til den næste fysiske messe præsenteres et digitalt program med temaet "Ressourceeffektiv og bæredygtig konstruktion". Det vil være et fire-dages fuldt program, hvor forskellige branchetema-programmer vil være repræsenteret for hver dag.

Snart er det tid for Nordbygg Talks at komme ind på skærmen. Den 20. - 23. april 2021 præsenterer Stockholmmessen et digitalt program fyldt med viden om “Ressourceeffektiv og bæredygtig konstruktion”. Mens vi venter på Nordbygg 2022, kan vi se frem til et fire-dages program, hvor hver dag er repræsenteret af et aktuelt branche-tema. Formålet er at formidle viden, inspiration og indsigt i et fremadskuende perspektiv.

- Det er et helt nyt digitalt koncept, hvor vi tilbyder kortfattet og let tilgængelig viden gratis under temaet "Ressourceeffektiv og bæredygtig konstruktion". Programmet vil være helt gratis og let tilgængeligt for alle via internettet, siger Peter Söderberg, projektleder for Nordbygg.

Renovering indleder Nordbygg Talks

Baseret på de valgte temaer vil håndplukkede eksperter levere ny indsigt i den krævede indsats og hvordan de vil blive implementeret, alt sammen med det mål at opbygge mere ressourceeffektiv og bæredygtig. Det første tema til at starte Nordbygg Talks er renovering.

Renoveringsdagen vil omfatte forskningsviden, som National Renovation Center vil præsentere. Centret består af forskere fra forskellige universiteter, gymnasier og institutter og har sin administration i Lund.

- Vi vil blandt andet præsentere en arbejdsmodel kaldet SIRen-processen. Hvis du følger det, øges betingelserne for bedre resultater, bedre proces og bedre økonomi, og det bliver lettere at vælge klimasmarte alternativer, siger Dennis Johansson, forsker i installationsteknologi ved Lunds Universitet.

Større renoveringer er komplekse, investeringskrævende og påvirker både vores miljø og folks hverdag. Derfor er det vigtigt, at renoveringen gennemføres så godt som muligt, hvilket det nationale renoveringscenter vil dele sin viden om, hvornår Nordbygg Talks starter i april.

Program for Nordbygg-samtaler 20.-23. April 2021:

Tirsdag: Renoveringsdag, vært det Nationale Renovations Center.

Onsdag: Klimasmart konstruktion, Programvært Nordbygg med partnere.

Torsdag: Innovation & nye forretningsmodeller, Program Host Nordbygg med partnere.

Fredag: Arkitekturdag, Program er vært for Tidskriften Arkitektur og SISAB.