Vica A/S overtager Link Company

Vica A/S udvider med overtagelse af Link Company for at styrke salget inden for udestuer, orangerier og pavilloner.

Vica slår sig nu efter en lang periode med kraftig vækst sammen med Link Company. Den nye struktur skal være med til at opretholde og styrke det høje kvalitets- og service-niveau i virksomheden – og her bidrager Link Company med de helt rigtige kompetencer, som med 30 års erfaring i branchen kan bidrage til en styrkelse og sikre de helt rigtige løsninger indenfor udestuer, orangerier og pavilloner til Vicas kunder.              

Med Link Company udvides produktsortimentet til også at omfatte lette aluminiumsskydedøre og foldedøre.
Vica A/S er glade for at kunne byde Link Company velkommen i et samarbejde om at sikre høj kvalitet og service – og forblive på toppen som de førende indenfor branchen.

ELink Company og virksomhedens ejer Ib Sørensen er velrespekterede navne i branchen og har altid lagt særlig vægt på høj kvalitet, god service og præcis overholdelse af aftaler og priser. Det har givet Link Company et godt renommé blandt kunder, såvel som samarbejdspartnere. 

Vica A/S får med den nye struktur dermed en erfaren tilføjelse til holdet, som allerede er eksperter indenfor det felt, hvor Vica fortsat vil stræbe efter at levere høj kvalitet og service til kunder, der drømmer om den perfekte løsning til lige netop deres hjem.
Ib Sørensen kommer primært til at styrke salgsholdet og skal dermed rådgive kunder fra hele landet til de helt rigtige løsninger.

Tilføjelsen af Link Company til Vica er et resultat af den kraftige vækst, virksomheden har oplevet gennem de seneste år. Både i 2011 og 2012 har Vica haft en vækst på 30% - og det er en udvikling, som indehaverne bag succesen ikke forventer standser lige foreløbig.

- Vi forsætter med at udvikle os og præsentere nye produkter – bl.a. lancerer vi nye produkttyper i starten af 2013, som vi mener vil bidrage til yderligere vækst, fortæller Carsten Piihl, som er en af de tre indehavere af Vica.