Orbicon opkøber brandrådgivnings-firma

Orbicon overtager firmaet Brand og Byggerådgivning ApS for at styrke den landsdækkende brandrådgivning

Brand og Byggerådgivning er et én-mands firma beliggende i Horsens bestående af brandrådgivningsekspert Steen Vagner Olsen, der grundet sin ekspertise har kunder i hele landet. Nu bliver han og hans erfaring en del af Orbicon fra den 1. januar 2013.

- Opkøbet af Brand & Byggerådgivning er en styrkelse af vores allerede meget stærke kompetencer inden for brandområdet, og med Steen Vagner Olsen, har vi fat i en af Danmarks skarpeste profiler inden for området, siger Johannes Overgaard, afdelingschef i Orbicon.

Steen Vagner Olsen løser ikke kun opgaver i Trekantsområdet. Han har bl.a. løst opgaver omkring brandsikring på flere højhusprojekter i København, løst teknisk forskriftsager for særlige brandfarlige virksomheder samt løst flere brandsikringsopgaver for kommuner. 

Steen Vagner Olsen bliver tilknyttet Orbicons kontor i Vejle. Herfra vil han forsat servicere kunder over hele landet.
- Jeg ser frem til at blive en del af det faglige fællesskab, der eksisterer i Orbicon. Sammen kan vi integrere og optimere de helt rigtige brand- og byggeløsninger til vores kunder, fortæller Steen Vagner Olsen.

- Tidligere på året opkøbte vi Korsbæk & Partnere, som blandt andet har specialister i brandrådgivning. For yderligere at positionere os i markedet og imødekomme en stigende efterspørgsel er vi nu i gang med at udvide inden for brandrådgivningsområdet, fortæller Jesper Nybo Andersen, adm. direktør i Orbicon.