Ordreindgang til WindowMaster A/S i markant vækst

Øget interesse for naturlig ventilation i markedet samt øget byggeaktivitet er med til at øge antallet af nye ordrer hos WindowMaster A/S

WindowMaster A/S i Vedbæk, der fremstiller og markedsfører løsninger til naturlig ventilation og vinduesautomatik, oplever for øjeblikket markant øget efterspørgsel.

- Totalt set har vi for øjeblikket en ordreindgang, der er 30 procent højere i forhold til året før, mens vi alene på det danske marked har en vækst i ordreindgangen på nær 70 procent i forhold til samme tidspunkt sidste år, fortæller Klavs Jarl Jørgensen, markedschef hos WindowMaster A/S.

- Baggrunden for den øgede efterspørgsel  er øget aktivitet i byggeriet, men i endnu højerede grad spiller der ind, at interessen for og efterspørgslen efter naturlig ventilation som løsning er i mærkbar stigning, og det gælder såvel nybyggeri som renovering, siger Klavs Jarl Jørgensen.

Virksomheden kom ud af 2010 med en bruttofortjeneste på 35,9 mio. kr. mod 34,9 mio. kr. året før, mens nettoresultatet blev på 8 mio. kr. mod 6,4 mio. kr. året før. Et resultatet virksomhedens ledelse har været tilfreds med i lyset af usikkerheden på markederne. Hidtil har det været forventningen, at virksomheden for 2011 vil præstere en indtjening på niveau med 2010.