NCC-ordrer markant øget til 3 mia. kr.

NCC Construction Danmark A/S øgede i 2010 ordrebeholdning med 33 procent til 3 mia. kr. og fordoblede driftsresultatet, viser årsregnskab

- Vort årsregnskab peger på et år, hvor vi for alvor lagde krisen bag os og begyndte at kigge frem snarere end tilbage. Vi har stadfæstet og udbygget vores rolle som et sikkert og effektivt valg i bygge- og anlægsbranchen. Vi har været i stand til at agere markedsorienteret, har sat os ind i kundernes situation og tilpasset os deres behov og efterspørgsel. Det afspejler sig i tallene, siger administrerende direktør for NCC Construction Danmark A/S, siger Torben Biilmann.

Virksomheden kom ud af 2010 med en nettoomsætning på 2,27 mia. kr. mod 2,33 mia. kr. året før, mens driftsresultatet blev på 97 mio. kr. mod 51 mio. kr. året før. Ordreindgangen for 2010 beløb sig til 2.987 mio. kr., som sammenlignet med 2009 er en stigning på 748 mio.kr., svarende til ca. 33 procent.

- 2010 har været et godt år for NCC Construction, og jeg synes, det er et stærkt regnskab, vi kan præsentere. Med stigende ordreindgang og en fordobling af resultatet i forhold til året før - og på en mindre omsætning - sender vi et særdeles solidt signal i en branche med stor ledighed, og som alene i 2010 rundede 1000 konkurser, siger Torben Biilmann og tilføjer:

- Samtidig har vi været begunstiget af at have en række kunder, som har vist sig både engagerede, modige og visionære. De har haft modet til at være firstmovers i et marked, som endnu ikke var vendt og har haft klare ideer og forventninger til både samarbejdsprocessens og slutproduktets kvalitet. Det har været til gavn for både os og dem - og det lover godt for fremtiden, siger Torben Biilmann.