NCC i fortsat fremgang

NCC Construction Danmark A/S fortsætter den positive udvikling i første halvår af 2011

NCC Construction Danmark A/S realiserede i 1. halvår 2011 en nettoomsætning på 1.212 mio. kr. og et driftsresultat på 61 mio. kr. mod en omsætning i samme periode sidste år på 990 mio. kr. og et driftsresultat på 36 mio. kr.  Ordreindgangen i 1. halvår 2011 beløb sig til 1.583 mio.kr, som sammenlignet med 1. halvår 2010 er en stigning på 213 mio.kr, svarende til ca. 15 procent.

- Det er tilfredsstillende at kunne fremlægge et halvårsregnskab, der viser, at NCC fortsætter en udvikling med øget omsætning og øget ordreindgang. Den øgede ordreindgang er både et udtryk for, at aktiviteten i bygge- og anlægsbranchen er svagt stigende, men er i særdeleshed også udtryk for, at kunderne sætter pris på den måde, vi løser opgaverne på, siger administrerende direktør for NCC Construction Danmark A/S, Torben Biilmann.

- Det er positivt, at stigningen i ordreindgang følges af stigende kundetilfredshed. Det er et resultat af, at vi er blevet bedre til at lytte til kunderne og imødekomme deres ønsker og behov. Men det er også et resultat af, at flere og flere kunder går i dialog med os tidligt i processen, hvilket giver os mulighed for at være med til at forme bygge- og anlægsprojekterne, så de bliver til succeser for kunderne og for os, siger Torben Biilmann.