Bella Sky åbner næste uge

Hotel Bella Sky åbner d. 16. maj, hvor Økonomi- og Erhvervsminister Brian Mikkelsen og overborgmester i København Frank Jensen står for den officielle indvielse

Med sine 814 værelser og 30 konferencerum råder Bella Centret med designhotellet Bella Sky over en enorm resurse, som vil gøre det muligt at trække endnu flere af de helt store internationale konferencer og events til København. Samtidig sætter 3XN med Bella Sky et markant nyt præg på Københavns skyline, hedder det i en meddelelse.

Bella Skys to tårne når op i en højde af 76,5 meter, og hælder hele 15 grader til hver sin side, hvilket er 11 grader mere end det skæve tårn i Pisa.

- Vi har bevidst arbejdet med at skabe et byggeri, der ikke ligner noget andet i København. Og det gjorde vi, fordi Ørestaden, som et meget nyt byområde, heller ikke ligner andre dele af København. Bella Sky er skabt netop til Ørestaden, med det ønske at bidrage positivt til områdets identitet. Vi ville aldrig have bygget det andre steder, fortæller leder og grundlægger af 3XN, Kim Herforth Nielsen.

Direktør for Bella Center Arne Bang Mikkelsen er begejstret over at have fået et hotel, som rummer mere end mange værelser og faciliteter:

- Vi har fået et arkitektonisk ikon, et vartegn for Bella Center og København, som gennem sin særlige udtryksform giver folk en oplevelse, både ude og indefra. Hotellet er så unikt, at vi har besluttet, at der ikke skal nogen skilte på det. Arkitekturen taler for sig selv, siger Arne Bang.