Bauhaus Vejle udvider med drive-in

Arbejdet med at udvide Bauhaus Vejle med en drive-in på hele 3.500 m² er netop gået i gang - forventes færdig til påske

Arbejdet med at udvide Bauhaus Vejle med en drive-in på hele 3.500 m² er netop gået i gang, og hvis alt går som planlagt, forventer byggevarehuset at kunne slå dørene op lige før påske. Den markante udvidelse giver plads til et væsentligt større varesortiment og gør det lettere for kunderne at købe store og tunge byggematerialer.

I Vejle oplever Bauhaus en voldsom interesse for store og små gør-det-selv projekter, og såvel private som professionelle kunder efterspørger en mere effektiv måde at købe ind på.

”Når folk skal købe stort ind til diverse byggeprojekter, forventer de, at indkøbet forløber hurtigt og effektivt uden besvær. Udover at en drive-in opfylder det ønske, kan vi nu også tilbyde langt flere produkter, og vores kunder kan derfor se frem til en drive-in med alt, der skal til for at bygge et hus fra a-z,” fortæller Carsten Pedersen, varehuschef i Bauhaus Vejle.

Drive in-afdelingen giver både private og professionelle kunder mulighed for at køre bilen indenfor og læsse varerne direkte i traileren, inden de kører til kassen.

”Konceptet gør det meget nemmere og hurtigere for kunderne at handle store og lidt grovere materialer som eksempelvis træ, gipsplader og sække med cement. Varerne er større, og derfor er indkøbsvognen skiftet ud med bil og trailer,” forklarer varehuschefen.

Drive in-afdelingen er for alle kunder, men varehuschefen forventer, at et stort udvalg af træ og andre byggematerialer kombineret med hurtig og effektiv ekspedition især vil tiltrække flere erhvervskunder.

Som forbipasserende nok har bemærket kommer den nye drive-in ikke til at ligge i umiddelbar forlængelse af det eksisterende byggevarehus.

”Vi har fået mulighed for at købe nabogrunden, hvor vores drive-in kommer til at ligge som nabo til det Bauhaus, vi kender. Fælles for de to adresser er åbningstiden fra kl. 7 til 20 alle dage. Med de lange åbningstider gør vi det nemt for såvel private som professionelle kunder at handle, når det passer dem,” siger Carsten Pedersen.