Glasstec - også et springbrædt for innovatører

Den absolut førende internationale messe for glasindustrien er også stedet for nye og innovative start-ups

Af Kim Sejr, journalist

Den absolut førende internationale messe for glasindustrien er også stedet for nye og innovative start-ups. I 2022 mødtes 928 udstillere fra 47 lande og 29.278 besøgende fra 121 lande til glasindustriens globale mødested, Glasstec. Det er derfor oplagt, at bruge dette forum som platform til, at unge internationale virksomheder kan fremvise deres ideer og løsninger til at fagligt kvalitetspublikum.

Der bliver således etablevet en helt særlig og specifikt designet zone på messene, der er rettet mod kommende og innovative virksomheder. Denne platform giver en enestående mulighed for at netværke med førende personer fra glassektoren samt eksperter fra erhvervsliv, forskning og politik. Kendetegnene for glasstec er deltagernes villighed til investeringer og indkøb og den høje procentdel af beslutningstagere.

-Dette er chancen for start-ups til at præsentere sig selv i en international sammenhæng, skabe værdifulde kontakter og udnytte netværks- og investeringsmuligheder, fremhøver Glasstec-messens ledelse.

Jürgen Huber, administrerende direktør for start-up BISS.ID GmbH, en innovativ, digital platform til byggebranchen, ser med høje forventninger til den kommende glasstec:

“Vi ser frem til at deltage i glasstec i Düsseldorf igen for at kunne præsentere vores digitale løsninger bygget til glasforsyninger fra producenter til kunder og tilbage. For os som en ung virksomhed giver START-UP ZONE en fremragende platform til at skabe kontakter og føre kvalitetssamtaler. Allerede i 2022 benyttede vi lejligheden og var mere end begejstrede for de højpotentielle besøgende samt messens internationale flair.”

Den verdensførende messe for glasindustrien afholdes i Düsseldorfs messecenter fra 22. til 25. oktober 2024.

Fakta for GLASSTEC 2022

Antal udstillere: 936

Antal nationer: 47

Antal gæster: 30.000

Antal nationer: 119

Temaer: Klima, resurseudnyttelse, byudvikling, livskvalitet og velfærd