248 specialdøre til det nye Carlsberg

Glaseksperten i Hjørring har produceret specialdøre og lydlaminerede glasvægge til Carlsbergs nybyggede hovedkontor

 

Carlsberg har netop fået opført et nyt hovedkontor, som ligger i det københavnske kvarter Carlsberg Byen mellem Frederiksberg, Valby og Vesterbro. I den forbindelse har Glaseksperten produceret 248 specialdøre, 1.500 kvadratmeter glasindervægge med støjreduktion samt brandvægge til byggeriet:

– Carlsberg er en ikonisk dansk virksomhed med en lang historie, og vi er derfor stolte over at kunne bidrage til byggeriet af det nye hovedkontor, så bryggerivirksomheden kan fungere i mere tidssvarende rammer. Her har vi leveret specialdøre i glas med en farvet lysegrå ramme, som er produceret på vores egen produktionslinje til hærdet emaljeret glas i stort format. Den farvede kant er med til at give et både klassisk og moderne udtryk, siger Christina Volhøj, der er intern salgschef hos Glaseksperten, og fortsætter:

– Derudover har vi produceret Silent-ruder og 1.500 kvadratmeter lydlamineret glas til indervægge, som dæmper støj fra tilstødende lokaler med op til 42 decibel. På den måde er det muligt at leve op til både design og arbejdsmiljøkrav samtidig med, at der er mange kunder og forretningspartnere i lokalet ved siden af. Brandvæggene hjælper desuden med at overholde de strengeste sikkerhedskrav, hvis uheldet skulle være ude, og der opstår brand.

Bryggeriets nye hovedkontor ligger i Carlsberg Byen i København, som er et bykvarter, der løbende udvikles af selskabet Carlsberg Byen P/S, der ejes af PFA, Carlsberg, TopDanmark og PenSam. Kvarteret rummer en blanding af både boliger, kontorer, butikker, institutioner, kultur og bylivsaktiviteter, og i alt 35 procent af det færdige bykvarter kommer på sigt til at bestå af både store og små erhvervsmål eller detail.

Carlsberg Byen P/S har siden 2012 arbejdet på at opbygge området og forventer at fortsætte omdannelsen af det københavnske bykvarter frem til 2024.

Foto: Stor glasløsning til Carlsberg – herunder 1.500 kvadratmeter lydlamineret glas til indervægge, som dæmper støj fra tilstødende lokaler med op til 42 decibel. Foto: Tine Bek.

Læs mere om glas og glasbranchen i fagbladet Glas, juni-udgaven. Læs mere om fagbladet Glas.