RUM åbner nyt kontor i København

Arkitekt-firmaet RUM vil tættere på kunderne i Østdanmark og har netop åbnet nyt kontor i København.

I en tid hvor byggebranchen konsoliderer sig gennem fusioner og opkøb, har arkitektfirmaet RUM valgt at gå imod strømmen. Horsens-virksomheden tror på at der er et marked for rådgivning i øjenhøjde og agile organisationer, hvor vejen fra idé til handling er kort. RUM rykker derfor tættere på kunderne i Østdanmark og har netop åbnet nyt kontor i København.

RUM har en voksende kundekreds på Sjælland og i Hovedstadsområdet. Det giver derfor god mening at rykke tættere på kunderne. Nu kan RUM invitere både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer indenfor på tegnestuen i Kapselfabrikken i Valby. Virksomheden lægger stor vægt på at det nye kontor bliver forankret i den særlige RUM-kultur. Derfor har partner og arkitekt Claus Jensen nu bosat sig i København, hvor han får ansvaret for den daglige ledelse af kontoret i Valby. 

Nye tætte samarbejder skal styrke virksomheden

RUM i København vil gradvist udvikles i samarbejde med nye stærke arkitekter fra Københavnsområdet, som hos RUM får en unik mulighed for selvstændig udvikling med opbakning fra et kompetent full-serviceteam i Horsens. RUM er allerede godt i gang med dialog i markedet om de samarbejder, der skal udvikle afdelingen på Sjælland.

RUM har en stigende kundekreds på Sjælland og i Hovedstaden med projekter som Ny Frederiksberg Skole i Sorø, Danmarks første skybrudsplads Langelands Plads på Frederiksberg, samling af funktioner i Jægerspris, Usserød skole og SFO samt Viften i Rødovre.

Fakta om RUM
RUM er et aktieselskab, som ejes af arkitekterne Anders Johansen, Claus Jensen og Karin Elbek, der alle tre har nøgleroller i firmaets drift indenfor ledelse, udvikling og faglige ydelser.

RUM ledes af en professionel bestyrelse, som består af ejerkredsen samt bestyrelsesmedlem Tom Halling og formand Birgitte Brinch Madsen. Firmaets drift varetages af administrerende direktør Marianne Kjerkegaard Kristensen samt en række funktionsledere.