Dall & Lindhardtsen A/S styrker holdet

Dall & Lindhardtsen overtager en stor del af LeanDesigns ressourcer og kompetencer ved årsskiftet

Arkitektfirmaet Dall & Lindhardtsen og LeanDesign ApS har gennem længere tid haft et tæt strategisk samarbejde på en række projekter og med en række faste bygherrer. Som en helt naturlig udvikling, af dette samarbejde overtager Dall & Lindhardtsen en stor del af LeanDesigns ressourcer og kompetencer ved årsskiftet.

Ved Dall & Lindhardtsens overtagelse af en række af LeanDesigns faste bygherrer, følger ligeledes en ansættelse af Jens Christian Christensen, ejer af LeanDesign, som kvalitetschef hos Dall & Lindhardtsen fra d. 1. januar 2019. Jens Christian er uddannet bygningskonstruktør og byggeøkonom og har som direktør i de seneste 12 år stået i spidsen for totalrådgivningsvirksomheden, LeanDesign. Desuden tilknyttes yderligere en række af LeanDesigns kompetencer, herunder både ingeniører, bygningskonstruktører og byggeledere, som vil få nye ansættelser hos Dall & Lindhardtsen.

Arkitekt- og totalrådgivningsfirma

Med virksomhedernes samlede kompetencer, vil vi styrke vores position som den største arkitektvirksomhed i Helsingør samt vores tværfaglige rækkevidde og vi vil fremover kunne tilbyde eksisterende og fremtidige kunder rådgivning inden for alle byggeriets fag. Dall & Lindhardtsen vil dermed styrke sine kompetencer som arkitekt- og totalrådgivningsfirma med egne ingeniører ansat således, at tegnestuen kan levere samtlige ydelser ifm. totalrådgivningsopgaver i alle byggeriets faser; herunder programmeringsfasen, dispositions- og projektforslagsfaserne, myndighedsbehandling, hovedprojekt og udbud samt udførelse og aflevering.