Juul-Frost bag 100.000 kvm byggeri på 10 projekter

Byggerierne omfatter boligbyggerier med integrerede landskabsprojekter, hotel, kontor og handel

Der har netop været rejsegilde på første boliger i det mere end 28.000 m2  store byggeri på Amager Strandvej kaldet Strandhaverne. Bebyggelsen omfatter private boliger i form af lejligheder og rækkehuse med grønne gårdrum, der henter inspiration i Amagers kolonihaver. Næste etape byder også på almene boliger.

På nord-vest kysten har der været rejsegilde på det 17 etager og 57 meter høje Holbæk Fjordtårn, der rummer 60 kvalitetsboliger. Den attraktive beliggenhed stiller høje krav til den arkitektoniske kvalitet, og tegnestuen har udvist stor respekt for området og oplandets udsigt til tårnet. Som en integreret del af projektet har tegnestuens landskabsarkitekter udformet en plint til tårnets sydside: en lomme, hvor byens borgere kan nyde solen.

I Helsingborg har Juul | Frost tegnet den tonegivende markør for den nye bydel, Oceanpiren. De 14.670 m2 kommer til at huse hotel, kontorer og restaurant, og med den markante placering bliver World Trade Center det første indsejlende møder på havnen.

Udformer Odense’s nye bydel

Juul | Frost Arkitekter sætter også et markant præg i den nye Odensebydel Munkebjerg Park, som de også har udformet lokalplanen for. Lige nu er 145 nye lejeboliger i varierende størrelser, herunder penthouselejligheder, ved at skyde i vejret. I udformningen af de 145 boliger er der fokus på høje boligstandarder og samtlige lejligheder får adgang til rummelige altaner, flere af lejlighederne endda to, samt adgang til det grønne landskab som tegnestuens landskabsarkitekter har udformet. Udover boligerne står tegnestuen også bag et nyt fem etagers kontorhus på 6.500m2. Et godt indeklima og bæredygtighed har været rettesnor for udformningen af flerbrugerhuset med fælles kantine, mødelokaler, P-kælder samt tagterrasser. Juul | Frost Arkitekter har også tegnet nabobygningen, en 1200 m2 stor dagligvarebutik til LIDL.

Runder 500 boliger i svensk forstad

Med det femte projekt i Malmö bydelen Hyllie markerer Juul Frost Arkitekter sig som en stærk spiller i udviklingen af området. De 70 centralt beliggende lejeboliger i kvarteret Särimmer ligger et stenkast fra shopping centeret Emporia. Bag de røde murstensfacader er diversiteten i fokus. Med en boligvariation, der spænder fra studios til rummelige familieboliger, favnes forskelligheden. Juul Frost Arkitekter bevæger med Särimmer sig over 500 boliger alene Hyllie, hvor tegnestuens andre projekter tæller Saga, Hermod, Sportsbyen og Nanna. Nanna er udformet som en 12.500 kvadratmeter åben terrasseret karrébebyggelse på 4 - 8 etager og en fritstående “stadsvilla” på 4 etager. Her står de 116 lejligheder indflytningsklar i løbet af 2019.

Innovative erhvervsboliger og svanemærkede rækkehuse

Tegnestuen er også aktuelle med en hybridbebyggelse i en af Købehavns kreative zoner. Her kobles erhvervsboliger på fællesfaciliteter. Dét de nye lejere deler, værksteder, tagterrasse, mødelokaler mm. er i fokus for at stimulere innovative møder mellem forskellige brugere og deres fagligheder.

På flyvestations Værløse står den første boligklynge færdig og de første beboere er netop flyttet ind i deres svanemærkede rækkehuse. Projektet tager afsæt i det eksisterende naturskønne landskab og flyvestationen som udgangspunkt for et nutidigt boligområde med nær kontakt til naturen og særligt fokus på nære relationer og fællesskaber. Tegnestuen står også bag det integrerede LAR-landskab.