Linderoth-bilhus ved E45 i Vejle undervejs

Nye bilafgifter har givet mange bilforhandlere nye ambitioner for fremtiden. Aktuelt opfører KT Erhvervsbyg 1.500 m2 nyt bilhus for Linderoth A/S nord for Vejle

Bilhuset Linderoth i Vejle har fået ny partner, ny kapital og får snart nyt bilhus. KT Erhvervsbyg skal i totalentreprise opføre det godt 1.500 kvadratmeter store bilhus på en 6.800 kvadratmeter stor grund midt mellem Vejle og Hedensted.

Byggeriet skal bestå af en stor indendørs udstilling, værksted, klargøring, kantine og kontorer i stueplan. På førstesalen indrettes 110 kvadratmeter lagerrum. Facaden mod landevejen vil bestå af store vinduespartier i lavenergi termoglas og alu-elementer.

-Ligesom deres kunder har Linderoth et godt øje for detaljerne. Derfor bliver det her bilhus også særdeles gennemført uden at stjæle opmærksomhed fra de udstillede biler. Vi ser grunden som meget velvalgt, da den både ligger godt i forhold til trafikken og giver gode muligheder for at udvide i takt med Linderoths vækst, siger Per Henriksen, KT Erhvervsbyg.

Plads til 100 biler

Linderoth blev stiftet af Bjarke Linderoth i 2003. Siden da har han primært solgt nyere brugte biler til de lettere kræsne bilkøbere fra samme adresse i Vejle. I foråret solgte han 40 % af sit bilhus til Ermin Balesic, der også er en velkendt bilsælger i Trekantområdet. Sammen udvider de nu sortimentet i Linderoth. Målet er at blive blandt de bedste bilhuse i landet, og derfor investerer de i det nye bilhus tæt på Østjyske Motorvejs E45’s afkørsel 59.

Placeringen harmonerer godt med, at kunderne kommer til Linderoth fra hele Danmark. Det nye bilhus skal have et lager af mellem 80 og 100 biler. Den lokale trafik forventes også at bidrage til Linderoths mål om at sælge 400 biler om året.