Monier bag letvægtstagsten

Gennem udviklingen af den unikke Aerlox teknologi har Monier været i stand til at producere en betontagsten, der kun vejer 25 kg pr. m²

BYGGERI 16`, Fredericia: Gennem udviklingen af den unikke Aerlox teknologi har Monier værei stand til at producere en betontagsten, der kun vejer 25 kg pr. m². Uden at gå på kompromis med styrke, holdbarhed og udseende er det lykkedes at fremstille en tagsten, der i forhold til traditionelle betontagsten er 40% lettere, men 100% så holdbar. Navnet på den danskudviklede verdensnyhed er B&C 25.  

B&C 25 har samme udseende, styrke og holdbarhed, som en traditionel B&C betontagsten. En på alle måder velkendt og gennemprøvet kvalitetstagsten. Den store forskel er den lave vægt, der skaber nye muligheder for tagdækning og et langt bedre arbejdsmiljø, da der skal løftes langt mindre. B&C 25 leveres ligeledes med samme komplette sortiment af specialsten og tilbehør.

Fordelene ved den nye tagsten er ifølge Monier selv bl.a.:40 % lettere, 100% så holdbar, mulighed for tagrenovering, smme udseende, styrke og holdbarhed som en traditionel B&C betontagsten, et Et bedre arbejdsmiljø, da der skal løftes mindre.

B&C 25 med Aerlox teknologi var nomineret til Byggeriets Miljøpris, der blev uddelt på fagmessen Byggeri ’16 i Fredericia, tirsdag 1. marts - vandt dog ikke.