Væghængte dispensere i maxiudgave

d line har udvidet det omfattende program af væghængte dispensere og affaldskurve samt indbygningsmoduler med efterspurgte maxiudgaver.

- Størrelsen betyder faktisk noget og for at sikre vores kunder et optimalt produkt, som kan leve op til stigende krav om øget papirmængde, mindre vedligehold i løbet af dagen og derved større effektivitet og penge sparet, har vi øget kapaciteten i vore dispensere og moduler, siger marketingchef Trine Harbo Clausen og tilføjer:

- Vi har desuden forbedret panelernes låsemekaniske, så den nu fungerer endnu bedre end før, men den flotte børstede finish i AISI 316 stål, som gør produkterne velegnede til brug i stort set alle miljøer og den nemme betjening, af både den væghængte udgave og indbygningsmodulerne, er naturligvis den samme som altid.

Produkterne er ifølge Trine Harbo Clausen efterspurgte på grund af den store fleksibilitet.
- Kombinationsmulighederne er uendelige, hvilket gør dem anvendelige i stort set alle former for byggerier. Den enkelte bygherres krav, til hvilke moduler panelerne skal indeholde, kan vi stort set imødekomme alle sammen. Vi leverer fortrinsvis de nye maxi udgaver til større kommercielle og offentlige byggerier i ind- og udland, siger Trine Harbo Clausen.

www.dline.com


Foto: Væghængte dispensere og affaldskurve kan nu fås i maxi-udgaver fra d-line.