Dansani satser på det tyske marked

ISH-udstiller Dansani overtager den sydtyske producent af baderumsmøbler, E.Zoll for at styrke positionen på det tyske marked.

Den sønderjyske badeværelseskoncern Dansani har ambitioner om vækst. For at føre denne strategi ud i livet skal en del af det tyske marke erobres. Derfor er Dansani til stedet på ISH-messen i Frankfurt 2015 og derfor har virksomheden netop overtaget den sydtyske producent af baderumsmøbler, E.Zoll.

E.Zoll producerer og markedsfører baderumsmøbler i Tyskland, Østrig, Schweiz og Frankrig.  E.Zoll er en kendt producent af baderumsmøbler til byggemarkederne i Tyskland, og Dansani forventer at videreføre produktsortimentet og flytte montagen til Haderslev. Salg og konstruktion vil fortsat blive varetaget fra adressen i Sigmaringen mellem Stuttgart og München.

- E.Zoll har en loyal kundeskare, og produkterne komplementerer Dansanis sortiment. Så ud over at overtagelsen af E.Zoll er med til at styrke vores position i Tyskland, giver det os også mulighed for at udbygge vores produktsortiment, så vi kan tilbyde vores kunder en bredere palette, siger Carsten Friis, administrerende direktør for Dansani.

- Det er kun få dage siden, vi underskrev aftalen, så foran os ligger nu et stort stykke arbejde med at komme ned i detaljerne og få overblik over både produktsortiment og medarbejdere. Lige nu koncentrerer vi os om at kontakte de eksisterende kunder, så vi kan videreføre samarbejdet med dem, forklarer Carsten Friis, der forventer, at Dansani i løbet af kort tid vil få detaljerne på plads.

Hvordan flytningen af montagen vil påvirke Dansanis behov for yderligere arbejdskraft, kan Carsten Friis endnu ikke vurdere:

- Vi forventer, at overtagelsen af E.Zoll vil skabe yderligere arbejdspladser i Haderslev, men da vi ikke er ret langt i processen, kan vi ikke vurdere omfanget endnu.

På ISH-messen har Dansani stand nr. 3.0 B60