ISH i tidligt forårshumør

Over 2.400 udstillere fra mere end 50 lande deltager i verdens førende messe inden for bad , bygningsautomation og vedvarende energi – ISH 2015

Kim Sejr, Frankfurt

Det er en selvbevidst og sprudlende ISH-messe, der startede 10. marts, summer på livet løs i solens forårsstråler her 12. marts og slutter 14. marts i Frankfurt.

Messen blev for få dage siden åbnet af intet mindre end den tyske miljøminister Barbara Hendricks, flankeret af Hessens ministerpræsident Volker Bouffier . Noget der er med til at give ekstra tyngde til en messe, der i forvejen indtager en tung position som verdens førende mødested inden for vand, energi, installation og automation. For simpelt at kalde den verdens førende VVS-messe  – for den er langt mere end det, men alligevel.

”Komfort møder Teknologi" er mottoet for ISH 2015, hvilket afspejler de nyeste emner og udviklingen i sektoren og sætter fokus på innovative teknologier til individuel brugervenlighed og drift i bygninger, samt de nyeste tendenser for økologiske, design- orienterede badeværelser. Det er her, besøgende har mulighed for at møde verdens absolutte topbrands – inden for vandsektionen bl.a. Alape, Bette, Burgbad, Dornbracht, Duravit, Emco Bad, Franke, Gessi, Grohe, Hansa, Hansgrohe, Hoesch, Hüppe, Kaldewei, Keramag, Kermi, Keuco, Kohler, KWC, Laufen, Lupi Design, Roca, Schell, Teuco og  Villeroy & Boch.