Unidrain fik demonstreret sin kunnen

Unidrain A/S fik demonstreret sine løsninger på Byggeri ‘14 – herunder det seneste produkt: GlassLine

Unidrain A/S fik brugt Byggeri ‘14-messen i Fredericia som et stort, levende og midlertidigt showroom for dets løsninger.

Såvel design, brug og installation af unidrain® produkterne blev gennemgået, da firmaet i februar indtog Byggeri ‘ 14 med en informativ stand. For virksomheden er hvert enkelt produkt et hjertebarn, og alle skridt fra tegnebræt til vådrum er lige vigtige. Derfor blev løsningerne demonstreret live af mureren Kalle Kristensen, så ingen interesserede fagfolk skulle gå fra messen uden at vide, hvordan man anvender GlassLine og HighLine Custom serierne.

I 10 år har Unidrain A/S lagt liv og sjæl i ClassicLine, HighLine og senest GlassLine serierne.

Og resultatet er unidrain® – et stærkt brand, som har succes på tværs af markeder, kulturer og faggrupper. Men for Unidrain A/S handler det om mere end bare at tjene penge – derfor er det vigtigt, at hvert eneste produkt bliver fulgt godt på vej, siger Thomas Skov Simonsen, marketingchef hos Unidrain A/S.

Unidrain A/S havde derfor inviteret arkitekter, entreprenører og andre fagfolk til at besøge standen på messen, så de ved selvsyn kunne få indblik i alle aspekter af unidrain®’s produkter – specielt med fokus på GlassLine, er i fokus.

Til at demonstrere produkterne havde unidrain® allieret sig med en af branchens dygtigste murere, Kalle Kristensen fra Odense – bedre kendt som ‘Byens flotteste murer’.

– Det er utrolig vigtigt for os, at folk i branchen ved, hvordan de kan bruge unidrain® i deres arbejde. Og messen i Fredericia var et oplagt sted at komme i dialog med dem alle. Kalle Kristensen var med, fordi han er en af de dygtigste i sin branche. Og netop fordi han ikke er installatør, er han et godt eksempel på, hvordan alle kan arbejde med unidrain®, fortæller Thomas Skov Simonsen, marketingchef hos Unidrain A/S.

Nye udløbshuse

På standen havde de besøgende også mulighed for at lære om fordelene ved de nye, lave udløbshuse. Ud over at fylde mindre, er de lettere at rengøre og har nye låsebeslag, som sikrer, at de sidder fast i den helt rigtige position. Og som med unidrain®s andre produkter, er de nye udløbshuse lette at installere, fremhæver Thomas Skov Simonsen.

www.unidrain.dk

Foto: På Byggeri ‘14 kunne de besøgende få indblik i Unidrains produkter – specielt med fokus på GlassLine. Her en lækker detalje ved gulvafløbet.