PolyVision bliver til Vanerum Scandinavia A/S

PolyVision A/S, der bl.a. producerer interative tavler, er blevet overtaget af Beneluxområdets ledende distributør af AV-udstyr
Tekst: 

PolyVision A/S i Odense med udvikling og salg af traditionelle tavler og løsninger samt interaktive whiteboards er netop blevet overtaget af Vanerum Group, et selskab med hovedsæde i Belgien.

Vanerum Group beskæftiger sig inden for to hovedområder og markedsfører deres produkter inden for to selvstændige brands. Dels Vanerum med totale løsninger til klasserummet i form af tavler, interaktive tavler, møbler, skiltning m.m. Dels VSV AV-Distribution, som er den ledende distributør af AV-udstyr i Beneluxområdet.

På det danske marked vil virksomheden fremover være registreret som Vanerum Scandinavia A/S.

- Vanerum Group er en af de førende leverandører af Total Learning I3-miljøer i Europa. Det sker med produkter, der udmærker sig ved at bygge bro mellem traditionelle skrivetavlemiljøer, og ny teknologi såsom interaktive tavler, fladskærme eller lignende og ergonomi, fortæller Johnny Jessen, administrerende direktør for Vanerum Scandinavia A/S.

Vanerum Group er et privatejet selskab med helejede datterselskaber i fire lande: Belgien, Holland, Tyskland og USA. Gruppen beskæftiger cirka 300 medarbejdere og har en årlig omsætning på godt 60 millioner euro – og med overtagelsen af PolyVisions danske og franske selskaber øges medarbejderstaben med ca. 120 mand og omsætningen med ca. 20 millioner euro.