Spæncom får ny adm. dir.

Jesper Knudsen er udnævnt som administrerende direktør for Consolis-datterselskabet Spæncom

En erfaren direktør sætter sig snart for bordenden hos betonelementproducenten Spæncom, når Jesper Knudsen 12. juni 2023 starter i virksomheden, oplyser virksomheden.

Jesper Knudsen har de seneste syv år arbejdet som administrerende direktør i den landsdækkende elinstallatør virksomhed, Elcon, og før det var han i en årrække direktør hos Unicon, den førende danske producent og leverandør af færdigbeton. Det er således en erfaren virksomhedsleder i den danske byggesektor med en stærk baggrund inden for installations- og byggematerialebrancherne.

I en kommentar til udnævnelsen siger administrerende direktør Mikael Stöhr, Consolis:

”Jeg er meget glad for, at Jesper Knudsen kommer til Consolis. Han vil være en nøglespiller i at drive den bæredygtige transformation af branchen i Danmark og udvikle flere produkter, der skal certificeres til vores Consolis Green Spine Line®-koncept.”

Jesper Knudsen siger om den nye opgave;

”Jeg ser frem til, at stå i spidsen for Spæncom, der er en unik aktør på det danske marked. Mit mål er at fortsætte med at styrke Spæncoms position yderligere og øge hastigheden i lanceringen af produkter med lavere CO2 -udledning. Spæncom har allerede Green Spine Line®-huldæk på markedet med 31% lavere CO2-emissioner sammenlignet med branchestandarden."

Consolis-gruppen vil være CO2-neutrale i 2050, og en af vejene dertil er Consolis Green Spine Line® konceptet, der er certificerede og bæredygtige præfabrikerede produkter. Et år efter introduktionen af Green Spine Line udgjorde produkter under dette koncept allerede 10 pct af Consolis’ samlede produktion.
 

Om Consolis

Consolis er førende i Europa inden for præfabrikerede betonløsninger, der leverer intelligente og bæredygtige løsninger til bygge- og forsyningssektoren. Sammen med deres kunder skaber de smukke bygninger og infrastruktur med kvaliteter til at tjene lokalsamfund i århundreder fremover. Et godt byggeri til et godt liv er deres motto.

Consolis tror på et ansvarligt industrilederskab, og har forpligtet sig til at lede den bæredygtige transformation af byggebranchen. Consolis beskæftiger over 9.000 medarbejdere på 17 markeder over hele verden. Koncernen omsatte for næsten 1,3 mia. EUR i 2022.

Om Spæncom

Spæncom satser på en bred portefølje af betonelementløsninger inden for alt fra kontordomiciler, etageboliger, produktions- og lagerhaller, kulturbyggerier til skoler, p-huse, stadioner og tanke. Målt på omsætning er Spæncom blandt landets største aktører inden for betonelementløsninger. Virksomheden beskæftiger cirka 500 medarbejdere i Danmark fordelt i Aalborg, Kolding, Hedehusene og Vemmelev.