Ny dansk direktør i spidsen for Sika Danmark

Pr. 1. januar 2019 har Anders Beier overtaget direktørstolen hos Sika Danmark A/S i Farum

Anders Beier er ikke et ubeskrevet blad i Sika sammenhænge. Han startede hos Sika Danmark i 2008 som Business Unit Manager Industry. Det job gav ham ansvaret for salg til industri, autobranchen og marine i Danmark, men sideløbende fungerede han i en lang periode som Global Key Account Manager med ansvar for internationale kunder, blandt andet i vindindustrien. I 2017 overtog han områderne Distribution samt Fuge og Lim hos Sika Danmark.
-Jeg glæder mig virkelig til den nye rolle, og med mit indgående kendskab til de markeder, vi opererer i, Sika-koncernen og Sika Danmark, kender jeg også både de muligheder og udfordringer, som Sika har og møder, siger Anders Beier, ny administrerende direktør for Sika Danmark.
Det er første gang i mange år, at der er en dansk direktør i spidsen for Sika Danmark.

Anders kender kunder og medarbejdere godt, hvilket betyder, at han fra dag ét kan arbejde fokuseret med at skabe rammerne for de visioner, han har for Sika i Danmark. Sika koncernen er en innovativ virksomhed, der kontinuert udvikler nye, intelligente løsninger til kunder i byggeri og industri. Det er afgørende for Anders, at Sika Danmark gør de løsninger kendte og tilgængelige i det danske marked. "Sådan skaber vi vedvarende vækst i Danmark" siger Anders Beier og fortsætter:
-Det er vigtigt, at Sika også i fremtiden er kendt for løsninger af høj kvalitet, der er til at stole på. Jeg har en stærk tro på, at vi går en lys fremtid i møde, hvis vi blot holder fast i den entreprenørånd, ærlighed og gennemsigtighed, som er så stor en del af Sikas og min DNA.
Anders Beier har overtaget stillingen efter Ian Brindley, der har været i spidsen for Sika Danmark siden 2016, og som fortsætter i Sika koncernen som Business Development Manager Industry EMEA.


Om Sika
Sika Danmark A/S blev etableret i 1960 og er en del af Sika-koncernen, der har hovedkontor i Schweiz. Sika skaber systemer og løsninger til kunder på det danske og de nordatlantiske markeder indenfor følgende områder: Fuge & Lim, Gulv & Renovation, Tag, Beton & Waterproofing samt Industri herunder bl.a. Auto Eftermarked, Vinduer & Facader, Marine og Grøn Energi.