Unidrain skifter direktør

Henrik Handschuh er i stedet tiltrådt stillingen som administrerende direktør i Unidrain

Efter mere end syv år i spidsen for Unidrain A/S stopper Peter Secher som administrerende direktør. Henrik Handschuh er i stedet tiltrådt stillingen som administrerende direktør. Han kender virksomheden særdeles godt og har de seneste fem år varetaget posten som salgschef.

Den danske designvirksomhed Unidrain har i dag haft vagtskifte i ledelsen. Virksomhedens salgschef, Henrik Handschuh, overtager nemlig stillingen som administrerende direktør, efter at Peter Secher har siddet på posten de seneste syv år.

- Peter Secher har gjort et godt arbejde og har sammen med medarbejderne ført virksomheden gennem mange år med flotte vækstrater og en styrkelse af Unidrain som dansk design-brand. Vi vil gerne takke Peter for hans mangeårige indsats hos Unidrain, siger koncernchef for BLS Industries, Rebecka Spånberg.

Et ændret fokus

Unidrain har fortsat ambitioner om at vokse både i Danmark og internationalt. Henrik Handschuh tager således denne stafet videre for virksomheden, der er internationalt berømmet og belønnet for deres designprodukter af høj kvalitet til badeværelser.

Henrik Handschuh har siden 2013 varetaget posten som salgschef for det danske marked, og har desuden en fortid som salgsdirektør hos Philips Lighting.

- Vi ønsker i koncernen et ændret fokus fremadrettet, og med Henrik får vi en forretningsorienteret direktør, der har en bred indsigt i de markeds- og forbrugertendenser, som vil præge udviklingen på markederne – både i Danmark og på eksportmarkederne. Derudover har Henrik en god forståelse for de muligheder og synergier, der ligger internt i koncernen. I bestyrelsen er vi overbeviste om, at Henrik har den rette profil til at løfte Unidrain til det næste niveau, slutter koncernchef Rebecka Spånberg.