1:1 Landskab henter direktør fra egne rækker

Partner i 1:1 Landskab Trine Trydeman bliver ny adm. direktør i 1:1 Landskab som led i vækststrateg

Partner i 1:1 Landskab Trine Trydeman bliver ny adm. direktør i 1:1 Landskab som led i en vækststrategi, der skal sikre tegnestuen flere store projekter i ind- og udland.

Trine Trydeman og Jacob Kamp har tegnet 1:1 Landskab i fællesskab, siden tegnestuen blev etableret for 15 år siden. Nu splitter de rollerne op, så Trine Trydeman bliver adm. direktør og Jacob Kamp designansvarlig. Det sker som led i en vækststrategi, hvor tegnestuen satser på at udvide sin portefølje med endnu flere store projekter i Danmark og i udlandet.

Vi har nået en størrelse, hvor vi sidder med flere store projekter i Danmark, Norge og Letland. Samtidig er vi vokset betydeligt på medarbejdersiden. Det skaber et behov for en mere klar rollefordeling, så det er tydeligt for kunderne og vores medarbejdere, hvem de skal gå til hvornår, siger Trine Trydeman.

Landskabsarkitekturen er rykket frem i første parket

Der er sket meget med landskabsarkitekturen, siden 1:1 Landskab blev dannet i 2007. Byrum og byliv er rykket op på agendaen i stort set alle byer, mens landskabsarkitekturen rummer nøglen til at løse en række af de problemer, vi står overfor med biodiversitetskrise, temperaturstigninger og regnvandshåndtering.

Det er en spændende tid at være landskabsarkitekt i. Vores fag er blevet mere komplekst, men også helt centralt i bestræbelserne på at imødegå problemerne med klimaforandringer.  Vi kan se, at bygherrerne har meget mere fokus på landskabsarkitekturen end tidligere. De kan se, at det bringer værdi til deres projekter, siger Trine Trydeman.

Stadig stort fokus på projekter

1:1 Landskab er en tegnestue, der dyrker materialerne, kvaliteten og det stærke landskabsgreb. For 1:1 Landskab har det altid været vigtigt at skabe projekter, som kan realiseres ude i virkeligheden fremfor at tegne fancy skitser, som ikke bliver til noget. Og selvom Trine Trydeman får titlen som adm. direktør, slipper hun ikke tøjlerne på projekterne. Hun vil stadig være direkte involveret i de store projekter og fungere som sparringspartner på mindre projekter.

Vi har et super dygtigt team med dedikerede medarbejdere, som kan deres landskabsmetier til fingerspidserne. Når jeg kan træde et skridt tilbage og fokusere på at drive virksomheden, er det i høj grad deres fortjeneste, siger hun.

For Jacob Kamp er der ingen tvivl om, at tegnestuen vinder ved den nye rollefordeling.

Jeg er rigtig glad for, at Trine har valgt at påtage sig rollen som adm. direktør. Hun har styr på alle detaljerne og er vant til at have mange bolde i luften på både små og helt store projekter. Det giver tryghed og ro for medarbejderne og styrker vores vækstambitioner. Jeg glæder mig til de næste 15 år, slutter han.