Spæncom får ny administrerende direktør

Stine Egsgaard er blevet udpeget som administrerende direktør for Spæncom, det danske datterselskab i Consolis Gruppen

Stine Egsgaard er blevet udpeget som administrerende direktør for Spæncom, det danske datterselskab i Consolis Gruppen. Stine Egsgaard er 48 år, og med mere end 20 års erfaring fra en bred vifte af virksomheder er hun ekspert både inden for industriområdet og ledelse. Senest har hun siden 2012 siddet som koncerndirektør og efterfølgende bestyrelsesmedlem for J. Jensen A/S, der bl.a. ejer entreprenør-virksomhederne CG Jensen og Adserballe & Knudsen.

Derudover er hun formand for Dansk Byggeris Materielsektion og sidder i flere forskellige bestyrelser, bl.a. J. Jensen Holding A/S.

Stine Egsgaard er uddannet civilingeniør i elektronik fra DTU, og hun refererer til Lars Martinsson, Vice-President i forretningsområdet ”Byggeløsninger” i Consolis Gruppen.

Stine Egsgaard udtaler:

Jeg kender Spæncom fra min tid som koncerndirektør for J. Jensen og har altid set dem som en meget professionel virksomhed med styr på tingene, takket være medarbejdere med en utrolig stor viden og erfaring. Som en del af den internationale gruppe Consolis har Spæncom potentialet til at vokse som en stærk leverandør både inden for standardiserede og specialfremstillede byggeløsninger til det danske byggesegment.