Ny adm. direktør til Consolis Spæncom

Magnus Ström (49) er blevet udnævnt som ny adm. direktør i Consolis Spæncom, hvor han tiltræder 1. oktober

Magnus Ström (49) er blevet udnævnt som ny adm. direktør i Consolis Spæncom, hvor han tiltræder 1. oktober. Han afløser Stine Egsgaard, der i marts måned blev hentet ind i en midlertidig rolle som adm. direktør med specifikke ledelsesmæssige opgaver.

Stine Egsgaard udtaler: ”Jeg har været rigtig glad for at kunne bidrage med mine kompetencer og erfaring i det sidste halve års tid, hvor vi bl.a. har øget vores produktion væsentligt og igangsat tiltag, der på sigt vil gavne både Consolis Spæncom og Consolis Spæncoms kunder.”

Magnus Ström, som er svensker, har en bred professional baggrund med solid ledelseserfaring i en projekttung virksomhed. Han kommer fra en stilling som VP hos den internationale teknologi- og industrivirksomhed ABB, hvor han har arbejdet i både Sverige og Kina. 

Magnus Ström udtaler: ”Jeg er rigtig glad for at have fået denne spændende mulighed og går til opgaven med stor ydmyghed. Det er en ny branche, så jeg vil have øjne og ører åbne, så jeg efterfølgende kan medvirke til yderligere at styrke Consolis Spæncom på det danske marked. Derudover ser jeg store muligheder for at udnytte vores tilhørsforhold til den internationale koncern Consolis til gavn for Consolis Spæncoms kunder.”

Stine Egsgaard fortsætter sin bestyrelses- og interimkarriere. Stine Egsgaard vil dog være til rådighed i en overgangsfase for at sikre den bedst mulige overlevering til den nye direktør.