Nordbygg åben for tilmelding

Nordbygg i Stockholm 26.-29. april har taget bæredygtighedstemaet til sig og vil selv være med til at drive udviklingen fremad

Nu kan byggefolket begynde at tælle ned til den nye udgave af Nordbygg til foråret, 26.- 29. april i Stockholm. Du kan allerede nu sikre dig en plads på messen, da besøgstilmeldingen er åben. Inspiration, nye produkter, interessante seminarer og givende møder er blot noget af det, Nordbygg byder på.

Årets vigtigste byggemøde er tilbage og messeldelsen arbejder i øjeblikket intensivt på at få det hele færdiggjort inden årets implementering efter at have været væk alt for længe. Det er næsten fire år siden, at Nordbygg havde sin seneste messe, og messeledelsen glæder sig til, at byggebranchen i Norden kan se hinanden igen, når foråret kommer.

- Vi glæder os rigtig meget til at se hinanden for alvor, og det bliver et dejligt gensyn med gamle kolleger i branchen men bestemt også mange nye ansigter, der er kommet til i løbet af disse år. Der vil være tre etaper med fuldt loadede programmer bestående af Energismart-scenen, Indeklimaarenaen og Nordbygg Talks Live på hovedscenen. Der vil være et heldagsprogram med foredrag og seminarer hele ugen og selvfølgelig masser af nyheder fra de mere end 830 udstillere, siger Peter Söderberg, projektleder for Nordbygg.

Bæredygtighedsprojekt - startskud hos Nordbygg

Nordbyggs ambition er at være med og drive bæredygtig udvikling fremad. Et bæredygtighedsprojekt, der fik sin eksterne start på messen 2018, er projektet Hoppet. Det er et innovationsprojekt, der skal bygge fossilfrit og reducere klimapåvirkningen og er det første fossilfri byggeprojekt i Sverige. Da børnehaven åbnede i januar i år, havde den allerede reduceret de klimapåvirkende udledninger med hele 70 procent sammenlignet med en traditionelt bygget børnehave.

Gennem messen fik projektet god kontakt med de mennesker, de ønskede at nå inden byggestart og også en chance for at udbrede kendskabet til investeringen.

- Der var stor interesse for vores projekt på Nordbygg 2018, og vi glæder os til at se, hvordan branchen har ændret sig fra 2018 til i dag. Jeg tror og håber, at der kommer en større bevidsthed om klimapåvirkningen, og at man vælger det rigtige materiale til den rigtige anvendelse i vores bygninger, siger Anders Hall, projektleder.

For mere info se www.nordbygg.se eller kontakt:

Peter Söderberg, projektleder hos Nordbygg,

peter.soderberg@stockholmsmassan.se, 08-749 43 93