Pihl & Søn A/S har afleveret det nye Zleep Hotel i Lyngby

Seks etager, 78 spritnye hotelværelser og 34 longstay værelser står færdige med Pihl & Søn A/S som totalentreprenør

Seks etager, 78 spritnye hotelværelser og 34 longstay værelser står færdige, og totalentreprenøren Pihl & Søn A/S har afleveret sidste etape af det nye Zleep Hotel til den tilfredse bygherre Benjamin Capital ApS.

Pihl & Søn A/S har haft et travlt forår, hvor entreprenørvirksomheden blandt andet har vundet totalentreprisen på Sjællands Universitetshospital og en stor kontrakt på Redmolen i Nordhavn. Pihl fejrer nu endnu en milepæl, idet det nye Zleep Hotel i Lyngby blev afleveret til bygherren Benjamin Capital ApS. Hotellet tager efter planen imod de første gæster til september.

Pihl & Søn A/S vandt totalentreprisen i efteråret 2018 og flyttede ind på byggepladsen i december samme år. Pihl kunne allerede i marts i år aflevere første del af totalentreprisen, der bestod af et Fitness World-træningscenter i to etager i kælder og stueplan. Begge etaper af byggeriet er dermed afleveret til tiden, og det eksemplificerer ifølge Pihls administrerende direktør Halldór P. Ragnarsson det gode samarbejde mellem Pihl og bygherre.

-I sidste ende er vores mål altid at levere vores projekter til en tilfreds bygherre – og det er vi lykkes med. Det gode samarbejde og forståelsen mellem bygherre og entreprenør er alfaomega, og den klare kommunikation og fælles vision ses helt tydeligt i det færdige byggeri. Jeg vil endnu en gang takke både Benjamin Capital, rådgivere og alle håndværkere for det flotte stykke arbejde,” siger Halldór P. Ragnarsson.

Et vellykket samarbejde

Det nye hotel på Lundtoftegårdvej i Lyngby er tegnet af Årtidernes Arkitekter og er i seks etager med 112 værelser i alt - 78 traditionelle hotelværelser og 34 af de såkaldte longstay hotellejligheder med eget køkken til længere ophold. Hos bygherren Benjamin Capital er der tilfredshed med både kvaliteten i det færdige byggeri og samarbejdet med Pihl & Søn A/S.

-Vi har været glade for samarbejdet med Pihl og er tilfredse med slutproduktet. Vi har i fællesskab løst opgaven på konstruktiv vis og ser frem til at arbejde sammen med Pihl igen i fremtiden, siger Johnny Laursen fra Benjamin Capital.

De rette kompetencer er afgørende

Det gode forår viser, at Pihl har lagt den rette strategi, siger Carsten Mindegaard, der er hovedaktionær og stifter i Pihl & Søn A/S.

-Vi har lagt en klar strategi, og alle i Pihl arbejder mod de samme mål. Den rette sammensætning af medarbejdere og kompetencer betyder, at vi kontinuerligt kan aflevere veludførte projekter til tilfredse bygherrer, siger Carsten Mindegaard, der efter det gode samarbejde ser frem til fremtidige projekter med Benjamin Capital.