Flere priser til Unidrain

For anden gang på få måneder anerkender en international dommerkomité Unidrains Reframe Collection med en ikonisk designpris

For anden gang på få måneder anerkender en international dommerkomité Unidrains Reframe Collection med en ikonisk designpris. Denne gang høster serien hæder i form af en iF Design Award.

Designvirksomheden Unidrains nye tilbehørsserie til badeværelset, Reframe Collection, bliver kort tid efter lanceringen bemærket gentagne gange på den udenlandske designscene.

Inden årsskiftet blev seriens sæbehylde med tilhørende bruseskraber tildelt den prestigefyldte Good Design Award. Nu høster hylden endnu en gang international hæder med tildelingen af en iF Design Award i kategorien bathroom.

Intelligent design går internationalt

Bag prisen står den tyske designorganisation IF International Forum Design GmbH, som er verdens ældste af sin slags. Prisen tildeles af en jury bestående af 63 uafhængige eksperter fra hele verden. I alt har 6.400 produkter på tværs af 54 lande været indstillet til prisen.

- Modtagelsen af iF Design prisen er en anerkendelse og et kvalitetsstempel uden lige. At det er seriens anden internationale designpris på så kort tid viser, at vi har ramt plet med et verdensomspændende intelligent design. Det er vi meget stolte af, siger Birgitte Arendsdorf Olsen, Unidrains marketingchef.

Ud over sæbehylden med den integrerede bruseskraber består Reframe Collection af en række tilbehørsprodukter til badeværelset, som kombinerer æstetik og funktionalitet og bringer personlighed ind i badeværelset. Serien fås i en række forskellige overfladefarver.

Fakta:

Unidrain og The iF Design Award:

Prisen bliver overrakt ved et glamourøst awardshow i München fredag den 9. marts 2018.

Det er tredje gang siden 2010, at Unidrain modtager en iF Design Award. Prisen er tidligere blevet tildelt måttesystemet MatLine og gulvafløbet HighLine Panel.