Mørke kolumbategl og italienske natursten

Glostrup Park Hotel bag ambitiøs udbygning – bl.a. med ny treetagers fløj på 3.600 kvm og 54 nye, store værelser

Glostrup Park Hotel åbner et nyt møde- og konferencecenter. De nye 2.800 kvadratmeter og 14 mødelokaler har en ypperlig beliggenhed med udsyn til byens park, en panoramarestaurant til 300 personer og flere udendørs terrasser. Stilen er lys og nordisk, og byggeriet er udført i udsøgte materialer. Indretningen er gennemført med sikker hånd og dansk design fra øverste hylde. Nybyggeriet er første af to etaper.

Glostrup Park Hotel investerer samlet over 175 millioner kroner i at styrke sin position på møde- og konferencemarkedet. Samtidig med åbningen af det nye møde- og konferencecenter starter opførelsen af en ny værelsesfløj samt renovering og nyindretning af restaurant La Cocotte.

Tegnet af Dissing+Weitling

Det nye møde- og konferencecenter er tegnet af arkitekterne Dissing+Weitling. HaCaFrø har fungeret som rådgivere, og Entreprenør Einar Kornerup har stået for opførelsen. Direktør Mikael Melander fra Glostrup Park Hotel har stået i spidsen for indretningen i samarbejde med Design Solutions.

- Et imponerende kobbertag på den nærmest krystallinsk formede bygning og et imponerende udhæng ud mod byparken er et udvendigt eksempel på, at æstetik og eksklusive materialer er vægtet højt. Store asketræssøjler, mørke kolumbategl og italienske natursten er blandt stemningsskaberne i den grandiose panoramarestaurant. Beliggenheden ud til byparken er optimalt udnyttet i indretningen af de moderne mødelokaler med store vinduespartier, haveanlæg og overdækkede terrasser med udsigt. Den direkte adgang til parken giver mange muligheder for at integrere teambuildingaktiviteter i møder og events.

Helt ny fløj undervejs

Åbningen af det nye konferencecenter markerer samtidig begyndelsen på opførelsen af en ny treetagers fløj på i alt 3.600 kvadratmeter med 54 nye, store værelser samt etableringen af flere mødelokaler i stueetagen. Den såkaldte etape 2 forventes at stå færdig i slutningen af 2015. Hotellets navnkundige restaurant La Cocotte vil samtidig blive renoveret og nyindrettet. Under La Cocotte findes en af landets bedste vinkældre, Enoteca, som tidligere i år blev indviet efter en nyindretning.

Foto: Første etape af Glostrup Park Hotels udvidelse omfatter dette smukke loungeområde med en kamin i kolumbategl til loft og en kobberbeklædt kassette over receptionen, der skjuler en teknikgang.

Læs mere på byggeplads.dk. i vor tema-sektion om om hoteller og konferencecentre