Lokalplan for Skejby Company Park godkendt

Aarhus Byråd har godkendt lokalplan for Skejby Company Park på Tueager

- Nu hvor lokalplanen er vedtaget, kan vi fortsætte vores arbejde med at udvikle området og igangsætte byggerier af topmoderne og fleksible kontorer, som NCC Company House ®, domiciler eller undervisningsbyggeri, fortæller Projektudviklingschef Christian Aakjær Jacobsen.

Grunden som NCC Property Development har overtaget, er på i alt 48.000 kvadratmeter, og den kan bebygges med op til 24.000 kvadratmeter erhvervs- eller undervisningsbyggeri mellem Skejby Sygehus og Vestas’ nye hovedkvarter.

I forbindelse med udbygningen af Skejby Sygehus anlægges nye veje i området, og sammen med den kommende letbane fra Aarhus C, som får station lige op ad det nye erhvervsområde, bliver der optimale adgangsforhold. Letbanestrækningen mellem Aarhus C og Skejby forventes færdig i 2017.

Skejby Company Park etableres i centrum af et af Danmarks mest videns-intensive erhvervsområder, der allerede har tiltrukket over 150 virksomheder og uddannelses-institutioner. Dagligt har omkring 20.000 medarbejdere deres gang i Skejby på førende danske og internationale vidensvirksomheder i brancher som rådgivning, uddannelse, it, sundhed, energi og landbrug – de fleste førende inden for deres område.

Med placering i umiddelbar nærhed af både E45 og Djurslandsmotorvejen er der noget nær direkte adgang til motorvejen. Dermed er hele det midt- og østjyske vækstområde inden for hurtig rækkevidde og gør Skejby og Skejby Company Park til den bedste og mest centrale domicilplacering i Østjylland. Nemt i forhold til kunderne og for medarbejderne.