KTerhvervsbyg bygger domicil til SER Hegn

SER Hegn flytter ind i nyt domicil på 1.281 kvm til sommer - KTerhvervsbyg er valgt som byggepartner på projektet

Det bliver et domicil noget ud over det sædvanlige, som SER Hegn får i Fredericia. Udover et 3-etagers hovedsæde på 1.281 kvm omfatter byggeriet en tilstødende produktionshal på 1.000 kvm samt en lagerhal på 600 kvm.

Det nye byggeri kommer til at fungere som domicil, logistikcenter, uddannelses- og testanlæg samt ny egenproduktion for SER Hegn, som er vokset ud af sin nuværende adresse i Børkop. Der er tale om et gedigent og æstetisk byggeri med kvalitet i detaljerne og materialevalget, som for eksempel de forpatinerede kobberdetaljer på taget, skriver KTerhvervsbyg i en meddelelse.

SER hegn, som er landets største hegn- og portleverandør, har haft rig mulighed for at påvirke byggeriet. KTerhvervsbyg har tegnet domicilet og stået for at udforme det i overensstemmelse med de ambitioner og planer SER Hegn har for fremtiden.

-Rent logistikmæssigt ligger det rigtig godt for os, og så er den meget synlige beliggenhed ud til motorvejen bestemt også et stort plus, siger Henrik Hallenberg Rasmussen, administrerende direktør for SER Hegn, med henvisning til at byggeriet vil blive eksponeret ud til E20, hvor op mod 65.000 biler kører forbi dagligt.

 -For os er det velkendt, at virksomheder ønsker en logistisk smart placering ud mod motorvejen og at æstetik og funktionalitet skal gå hånd i hånd, når en virksomhed er i vækst. Nøjagtig som det er tilfældet med SER Hegn, siger Per Henriksen fra KTerhvervsbyg.