Lær at håndtere ekstraarbejde på en byggesag

Lær at tackle ekstraarbejder på en byggesag med et halvdagskursus 7. maj på Hotel Scandic i Sydhavn

Ofte optræder der ekstrarabejder i forbindelse med et byggeprojekt, men hvordan er det lige man skal forholde sig hertil - det kan være kompliceret: Hvordan defineres ekstraarbejder? Hvordan skal man forholde sig til ekstraarbejde i praksis? Gennemgang af problemstillinger ved ekstraarbejder. Frister og betaling. Forældelsesregler. Hvordan og hvornår kan ekstraarbejder afbrydes?

Det er netop nogle af de spørgsmål, der vil blive besvaret på det halvdagskursus, der holdes 7. maj på Hotel Scandic i Sydhavnen, hvor en af landets skarpeste hjerner inde for entrepriseret vil dele ud af sin viden og debattere med kursisterne - nemlig Michael Melchior, advokat (H), partner, Abel & Skovgård Larsen advokatfirma.

Læs mere om kurset her og foretag tilmelding - husk, at der er rabat ved tilmelding af mere end en kursist fra samme virksomhed.

http://www.byggekurser.dk/kurser/ekstraarbejder-i-byggeriet-maj-2014/

Kurset henvender sig til entreprenører, bygherrer, arkitekter, ingeniører og andre, der beskæftiger sig med entrepriseret i det daglige. Arrangør er Byggekurser.dk

Foto: advokat Michael Melchior med speciale i entrepriseret er kursusleder 7. maj når kurser "Ekstraarbejder i byggeriet" finder sted på Hotel Scandic i Sydhavn(København)