Bliv klogere på den nye udbudslov - med et kursus i april

Danmark har fået sin første udbudslov - bliv klogere på den med et kursus 13. april i København
Danmark har fået sin første udbudslov - bliv klogere på den med et kursus 13. april i København

Udbudsloven er en ny dansk lov, der skal regulere, hvordan den offentlige sektor køber varer og tjenesteydelser ind hos private virksomheder. Den er vigtig for alle i byggebranchen og du kan blive meget klogere på med et kursus 13. april i København. Her vil en af de fremmeste specialister inden for udbudsret i landet, Jesper Petersen Bach fra Fønix Advokater i Aarhus, gennemgå den nye udbudslov.

Ved at deltage i kurset vil du få et klart overblik over gældende praksis og tendenser på udbudsområdet. Du får et grundigt kendskab til de situationer, hvor det erfaringsmæssigt oftest går galt i praksis – og ikke mindst, hvad du kan gøre for at forebygge eller undgå sådanne situationer. Viden, der vil kunne spare dig og din virksomhed for unødige omkostninger grundet færre fejl og misforståelser.

- Introduktionen til Danmarks første udbudslov indeholder blandt andet gennemgang af nye regler for forudgående markedsundersøgelser, køb under tærskelværdierne, light-regimet, udvidet adgang til udbud efter forhandling og konkurrencepræget dialog, offentliggørelse af evalueringsmetoden, self cleaning, innovationspartnerskaber, ændring af kontrakter og meget mere, fortæller Jesper Petersen Bach selv.

Udbudsloven er en ny dansk lov, der skal regulere, hvordan den offentlige sektor køber varer og tjenesteydelser ind hos private virksomheder. Udbudsloven er et resultat af, at EU’s udbudsdirektiv er blevet revideret. Udbudsloven fortolker den reviderede direktivtekst og implementerer direktivet i dansk lov. 
Udbudsloven skal regulere alle offentlige indkøb. Det vil sige, at udbudsloven også kommer til at regulere de indkøb, der har en kontraktværdi, som ligger under tærskelværdien for EU-udbud (de indkøb der i dag reguleres i tilbudsloven).

Kurset gennemføres også 17. november i Aarhus.

Læs mere her og tilmeld dig et af kurserne: www.byggekurser.dk

Foto: Det seneste byggejura-kursus fandt sted 22. oktober i år på Radisson Blu Scandinavia i Aarhus med 24 deltagere.