Ny underviser i udbudsret

Ny underviser i udbudsret på byggejurakurserne hos Byggekurser.dk er Jeppe Svenning, advokat og associeret partner hos Fønix Advokater

Det er advokat  Jeppe Svenning, der fremover vil undervise i udbudsret på de kurser som udbydes af Byggekurser.dk, en aktivitet under mediahuset Hugin Medi a ApS.

Jeppe Svenning afløser Jesper Peter Bach, der har fået job i et andet advokatfirma og Fønix Advokater siger i forbindelse hermed:

- Det er med stor glæde, at vi netop har kunnet byde Jeppe Svenning velkommen i firmaet.  Fønix har dermed fået en engageret og kompetent spcialist til at løfte specialerne udbudsret samt overdragelse af fast ejen­dom og styrker samtidig fagområdet en­trepriseret.

Videre hedder det:

- Jeppes profil er som skabt til Fønix’ hold af stærke specialister. Ikke blot har Jeppe de seneste mange år fokuseret sin faglige specialisering, han har tilsvarende en omfattende erfaring som underviser med i baggagen og har ført et betydeligt antal rets- og voldgiftssager samt sager ved Klagenævnet for Udbud.

Jeppe Svenning  medlem af Dansk Forening for Udbudsret, Foreningen af Proceduread­vokater og Dansk Selskab for Byggeret. Derudover er han suppleant for Danske Boldspils Unions Appeludvalg og sidder i bestyrelsen for en række foreninger.

Jeppe Svenning gennemførte med succes sit første kursus 13. april og vil undervise igen på kurset ”udbudsret for praktikere” 17. november på Radisson Hotel i Aarhus. Læs mere herom her