Undgå faldgruberne i byggesager - tag på kursus i entrepriseret

Kurset "Entrepriseret for praktikere" holdes 26. oktober i Aarhus på Radisson Blu - med advokat og specialist i entrepriseret, Michael Melchior, som underviser

Kunne du tænke dig at få viden om de situationer med bygegsager, hvor det ofte går galt i praksis – og konkrete bud på hvad du kan gøre for at forebygge og undgå disse situationer?

Så er kurset "Entrepriseret for praktikere" 26. oktober i Aarhus, garanteret noget for dig. Du vil her bliver underviset af en af de største kapaciteter inden for byggejura, nemlig advokat og partner i Fønix Advokater, Michael Melchior, der er specialt i entrepriseret.

Og så er han eminent til at undervise, så det kan forståes. At han har en sjælden god evne til at formidle, er ikke noget VI siger, det er noget vore kursister siger, når kurset efterfølgende er blevet vurderet. Højt fagligt niveau og godt formidlet.

Kurset henvender sig til entreprenører, bygherrer, arkitekter, ingeniører og andre, der beskæftiger sig med entrepriseret i praksis og kursisterne kan være sikre på dette udbytte:

  • Du bliver stærkere når det gælder byggesager fordi du får fuldstændigt overblik over de principper og regelsæt, der gælder i forskellige entrepriseretlige aftaleforhold
  • Du får det gyldne overblik over dine rettigheder og forpligtelser når det gælder om at gennemføre en byggesag
  • Du får helt sikkert opdateret indsigt i status på ændringer i arbejdet, uklarheder i udbudsmaterialet, tidsfristforlængelser, forsinkelser, aflevering, betaling, sikkerhedsstillelse m.m.
  • Du går hjem med redskaber til at undgå tvister – eller til at løse dem hurtigere og nemmere end ellers. Til fordel for din virksomhed

Læs mere og kurset her og foretag tilmelding.

 

Venligst

 

Kim Sejr, chefredaktør