Sundhedsgruppe hos ventillations-entreprenør

De store offentlige investeringer på sundhedsområdet får nu ventilations- og indeklima-entreprenøren E. Klink til at oprette en decideret Sundheds- og Pharma-gruppe

De store offentlige investeringer på sundhedsområdet får nu ventilations- og indeklima-entreprenøren E. Klink til at oprette en decideret Sundheds- og Pharma-gruppe. Den skal løse de stadig mere komplekse ventilations- og klimaopgaver, der er rettet mod hospitaler, laboratorier med renrum og farmaceutisk industri.

Viden og erfaring strømlines

E. Klink har over en årrække opbygget stor erfaring med installation af ventilationssystemer og klimakontrol-anlæg rettet mod hospitaler, laboratorier og renrum. Men nu har E. Klink besluttet
at oprette en decideret Sundheds- og Pharma-gruppe. Det sker for yderligere at effektivisere
opgaveløsningerne, som bliver stadig mere teknisk udfordrende, og på grund af at opgave-
mængden nu stiger i takt med de store offentlige investeringer på sundhedsområdet.

 

”Safety-Clean” - nyt specialprodukt

Med den nye Sundheds- og Pharma-gruppe ønsker E. Klink at tilbyde kvalificeret rådgivning samt yde den bedst tænkelige eksekvering. E. Klink har udviklet et særligt produkt, de kalder ”Safety-Clean”, hvor målsætningen bl.a. går ud på, at kunderne skal føle sig fuldstændig trygge gennem hele bygge-processen. For at sikre dette dokumenterer E. klink løbende – fra projektering og til færdig indregulering – at de meget teknisk krævende ventilations- og klimasystemer fungerer ned til mindste detalje, og at de overholder alle de skrappe kunde- og myndighedskrav til punkt og prikke.

Alle kompetencer ét sted

Som én af de få i branchen er E. Klink en ventilationsentreprenør, der har alle kompetencer samlet under ét tag, med projektering, produktion af egne kanaler, montering, indregulering og service.
Dette giver Sundheds- og Pharma-gruppen optimale forhold at arbejde under, idet alle kompetencer er tilgængelige for alle i den fleksible organisationen, som dermed kan træffe rigtige og hurtige beslutninger. Udbyttet for kunderne er, at opgaverne udføres effektivt, økonomisk og i en kvalitet der indfrier de høje krav til de specielle anlæg.

Succes på sundhedsområdet

E. Klinks nye Sundheds- og Pharma-gruppe har pt. ualmindeligt travlt med at installere ventilations-
og klimaanlæg på en lang række hospitaler og laboratorier landet over. Ud over det nye psykiatriske hospital i Slagelse udfører E. Klink i øjeblikket opgaver for Roskilde Sygehus, Herlev Sygehus, Køge Sygehus, Novo Nordisk, Panum Instituttet og Coloplast.

Foto: Projektlederne Andreas Kjellerup og Brian Andersen fra den ny Sundheds-og Pharma-gruppe hos E. Klink A/S